Neler Yeni

Blade-5600 sistem alınır mı??

Bu Sistemi Ssd Ve AnaKart Yükseltip Almalımıyım?

• Evet

Oylar: 0 0.0%
  • Hayır

Oylar: 3 25.0%
  • Yılbaşı Özel Sistemleri Yada İndirimleri Bekle

Oylar: 9 75.0%

• Oy kullanan toplam üye
    12

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
:'))) hocam ama şöyle bişe var beklemek aşırı risk. asgariye de zam geliyo biliyosunuz. bu sistem o kadarda fena değil. alınabilir yani. ama siz bilirsiniz.
Ocakta zam geliyor bildiğim kadarıyla hocam yanlışım varsa düzeltin lütfen bilmediğim için soruyorum geçen sene yılbaşı özel vs sistem geldimi bilginiz varmıdır takip etmiyordum hiç o zamanlar

Ysuflix

80+ Gold
Ocakta zam geliyor bildiğim kadarıyla hocam yanlışım varsa düzeltin lütfen bilmediğim için soruyorum geçen sene yılbaşı özel vs sistem geldimi bilginiz varmıdır takip etmiyordum hiç o zamanlar
Abdullah abi MD sistem yapıyor yılbaşında ama geçtiğimiz yıllarda diğer kanallardan falan bi sistem görmedim ben. ama vatan bi bomba patlatabilir gibi emin değilim.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Abdullah abi MD sistem yapıyor yılbaşında ama geçtiğimiz yıllarda diğer kanallardan falan bi sistem görmedim ben. ama vatan bi bomba patlatabilir gibi emin değilim.
Anladım hocam teşekkür ederim ben en iyisi bekleyeyim o zaman eğer güzel bir sistem gelmezse blade-5600 aynı komp ile kalırsa onu alırım artık bakalım hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,457
Üyeler
166,540
Son üye
-erdem