Herkese selamlar. Aylardır bir sistem almak için bekliyordum ama nasip olmamıştı. Yıllardır Asus marka laptop kullanıcısıyım ve çok beğeniyorum. O yüzden bu sistemin parçalarını mümkün oldukça Asus yapmak istedim. Aslında bütçem 18k idi. Biraz destek alarak sistemi 20kya topladım. Aranızdan bu fiyata yine asus marka olan daha iyi performans verebilecek amd ekran kartı alsaydın diyecekler olacaktır. Nvidia gerek hizmetiyle gerek az sorun vermesiyle bana daha mantıklı geldi. Ancak fiyat dezavantajı var farkındayım.
Sistem
Bu parçaları daha hesaplı başka bir yerden almak için çok araştırdım ancak bulamadım. Eğer sizin bilginiz var ise desteklerinizi bekliyorum. Daha ödemeyi yapmadım. Ekstra olarakta Fullhd ve 2k da rahatlıkla oyunlarda iş görür diye düşünmekteyim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sistem
Bu parçaları daha hesaplı başka bir yerden almak için çok araştırdım ancak bulamadım. Eğer sizin bilginiz var ise desteklerinizi bekliyorum. Daha ödemeyi yapmadım. Ekstra olarakta Fullhd ve 2k da rahatlıkla oyunlarda iş görür diye düşünmekteyim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ 1tb m2 ssd de var onuda kullanacagım.Herkese selamlar. Aylardır bir sistem almak için bekliyordum ama nasip olmamıştı. Yıllardır Asus marka laptop kullanıcısıyım ve çok beğeniyorum. O yüzden bu sistemin parçalarını mümkün oldukça Asus yapmak istedim. Aslında bütçem 18k idi. Biraz destek alarak sistemi 20kya topladım. Aranızdan bu fiyata yine asus marka olan daha iyi performans verebilecek amd ekran kartı alsaydın diyecekler olacaktır. Nvidia gerek hizmetiyle gerek az sorun vermesiyle bana daha mantıklı geldi. Ancak fiyat dezavantajı var farkındayım.
Sistem