Neler Yeni

Blade-5600 Sistemi sipariş verdim. Yorumlarınızı bekliyorum.

okocpinar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Oğuzhan Koçpınar
Herkese selamlar. Aylardır bir sistem almak için bekliyordum ama nasip olmamıştı. Yıllardır Asus marka laptop kullanıcısıyım ve çok beğeniyorum. O yüzden bu sistemin parçalarını mümkün oldukça Asus yapmak istedim. Aslında bütçem 18k idi. Biraz destek alarak sistemi 20kya topladım. Aranızdan bu fiyata yine asus marka olan daha iyi performans verebilecek amd ekran kartı alsaydın diyecekler olacaktır. Nvidia gerek hizmetiyle gerek az sorun vermesiyle bana daha mantıklı geldi. Ancak fiyat dezavantajı var farkındayım.
Sistem
Sipariş Talep Formu2.png

Bu parçaları daha hesaplı başka bir yerden almak için çok araştırdım ancak bulamadım. Eğer sizin bilginiz var ise desteklerinizi bekliyorum. Daha ödemeyi yapmadım. Ekstra olarakta Fullhd ve 2k da rahatlıkla oyunlarda iş görür diye düşünmekteyim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese selamlar. Aylardır bir sistem almak için bekliyordum ama nasip olmamıştı. Yıllardır Asus marka laptop kullanıcısıyım ve çok beğeniyorum. O yüzden bu sistemin parçalarını mümkün oldukça Asus yapmak istedim. Aslında bütçem 18k idi. Biraz destek alarak sistemi 20kya topladım. Aranızdan bu fiyata yine asus marka olan daha iyi performans verebilecek amd ekran kartı alsaydın diyecekler olacaktır. Nvidia gerek hizmetiyle gerek az sorun vermesiyle bana daha mantıklı geldi. Ancak fiyat dezavantajı var farkındayım.
Sistem
Sipariş Talep Formu2.png

Bu parçaları daha hesaplı başka bir yerden almak için çok araştırdım ancak bulamadım. Eğer sizin bilginiz var ise desteklerinizi bekliyorum. Daha ödemeyi yapmadım. Ekstra olarakta Fullhd ve 2k da rahatlıkla oyunlarda iş görür diye düşünmekteyim. Yorumlarınızı bekliyorum.
+ 1tb m2 ssd de var onuda kullanacagım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Berk
Bir tık pahalı ama bu kurda, bu güncel fiyatlarda başkası da beklenmiyor. İndirimler, kampanyalar yapılıyor fakat onları da kime kalana, kime alana oluyor.. Hayırlı olsun kaliteli bileşenler. Güle güle kullanın

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Sistem
Alıntıyı görüntüle

+ 1tb m2 ssd de var onuda kullanacagım.
hacım bi tane de perfan 120 h yapıştır kule tipi soğutucu devam et. güzel sistem güle güle kullan

okocpinar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Oğuzhan Koçpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir tık pahalı ama bu kurda, bu güncel fiyatlarda başkası da beklenmiyor. İndirimler, kampanyalar yapılıyor fakat onları da kime kalana, kime alana oluyor.. Hayırlı olsun kaliteli bileşenler. Güle güle kullanın
Aylardır bekleme sebebim bu fiyatlardı zaten. Belki kampanya olur yada sistem fırsatı olur diye bekledim. Gelen sistemlerinde ekran kartı iyi diyorum anakart kötü oluyor. Anakart iyi diyorum Psu kötü oluyor. İçime sinen olmadı son aylarda. Bende maliyetli ama içime sinen bir sistem topladım sonunda.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
bence gayet güzel olmuş, en azından hazır sistemlerdeki gibi şu parça keşke şu olsaydı falan gibi dertleriniz olmayacak. hayırlı olsun güle güle kullanın

okocpinar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Oğuzhan Koçpınar
hacım bi tane de perfan 120 h yapıştır kule tipi soğutucu devam et. güzel sistem güle güle kullan
Yaz aylarına kadar sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. Yaz aylarında bi kule tipi alırım sanırım. Teşekkürler.

WhoCares

80+ Gold
2 gün sonra işlemci çok ısınıyor diye yaazarsın buraya :kekw: en azından idarelik kule tipi alman lazım yoksa üzülürsün

okocpinar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Oğuzhan Koçpınar
bence gayet güzel olmuş, en azından hazır sistemlerdeki gibi şu parça keşke şu olsaydı falan gibi dertleriniz olmayacak. hayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkür ederim.

2 gün sonra işlemci çok ısınıyor diye yaazarsın buraya :kekw: en azından idarelik kule tipi alman lazım yoksa üzülürsün
Şuan birikimimi bitirdim hatta destek aldım. Şuan zor. Umarım sorun yaşatmaz :).

whisper snow

80+ Silver
Valla bence bu fiyata 3070 li sistem beklenebilirdi ama hayırlı olsun

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teşekkür ederim.

Şuan birikimimi bitirdim hatta destek aldım. Şuan zor. Umarım sorun yaşatmaz :).
İdarelik kullanırsın Güç ayarlarında kısarsın idarelik olarak çok ısınırsa eğer

Bir soğutucu alırsın sonradan

WhoCares

80+ Gold
Teşekkür ederim.

şansını dene ama 80 dereceleri görürsün stock fanla oynadıgın oyuna göre değişir tabi bı tık uv yaparsan kurtarır en azından yaza kadar :kekw:

okocpinar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Oğuzhan Koçpınar
Deneyimleyip konu açar aktarırım sizlere burayı alıntılayıp :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom