Neler Yeni

Blade-5600 Sistemi sipariş verdim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Herkese selamlar. Aylardır bir sistem almak için bekliyordum ama nasip olmamıştı. Yıllardır Asus marka laptop kullanıcısıyım ve çok beğeniyorum. O yüzden bu sistemin parçalarını mümkün oldukça Asus yapmak istedim. Aslında bütçem 18k idi. Biraz destek alarak sistemi 20kya topladım. Aranızdan bu fiyata yine asus marka olan daha iyi performans verebilecek amd ekran kartı alsaydın diyecekler olacaktır. Nvidia gerek hizmetiyle gerek az sorun vermesiyle bana daha mantıklı geldi. Ancak fiyat dezavantajı var farkındayım.
Sistem
Alıntıyı görüntüle

Bu parçaları daha hesaplı başka bir yerden almak için çok araştırdım ancak bulamadım. Eğer sizin bilginiz var ise desteklerinizi bekliyorum. Daha ödemeyi yapmadım. Ekstra olarakta Fullhd ve 2k da rahatlıkla oyunlarda iş görür diye düşünmekteyim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ 1tb m2 ssd de var onuda kullanacagım.
Pahalı

okocpinar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Oğuzhan Koçpınar
Parça bakımından iyi bir sistem olunca malesef maliyetli oluyor. Kasayı vento psu yu fsp alıp ekran kartını galax filan alıp çok ucuza da kapatabilirdim ancak parçalar kafamı rahat ettirsin istedim. Fiyat odaklı düşünürsek evet haklısın pahalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Parça bakımından iyi bir sistem olunca malesef maliyetli oluyor. Kasayı vento psu yu fsp alıp ekran kartını galax filan alıp çok ucuza da kapatabilirdim ancak parçalar kafamı rahat ettirsin istedim. Fiyat odaklı düşünürsek evet haklısın pahalı.
Her türlü pahalı. 22-23'e yine full asus 3070ti çıkıyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kötü
1674408047313.png

1674408053522.png

okocpinar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Oğuzhan Koçpınar

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yazdıklarımı okumamışsın sanırım. Ben en ucuz 3060ti sistem topladım diye bir iddiada bulunmadım.
Evet okudum. Söyliyeyim ahoranın (Benim görseldeki seçtiklerimle):
Kasası daha iyi
PSU su aynı kalite.
SSD aynı kalite.
RAM üst RGB modeli
İşlemci aynısı
Ekran kartı muhtemelen daha iyisi.
Evet daha iyi GPU modeli.

Dual 3060Ti Kağıt olan versiyonu senin aldıgın. Sözde kaliteli alıcam diye daracık kutu gibi kasa ve minnacık soğutması kötü duran bir 3060Ti almıssın kaliteden iz yok sistemde ram falan her sey kötü.

Yani tek yaptıgın bosa para dökmek olmus ne ucuz ne kaliteli olmus.
Tek avantajın %5 performanslı GDDR6X belleklerin.

Top Bottom