Neler Yeni

Bleach de filler önemli mi

Sistinan

80+
Reaksiyon skoru
34
şu an 7.bölümdeyim ama savaş sahneleri zayıf geldi ilerde düzeliyor mu yani çok tatmin etmedi şu ana kadar gördüklerim beni
onun dışında hikayesi orta seviye gibi geldi de bu kadar ünlü bir anime olduğu için ilerde derinleşir, daha güzel bir hal alır diye düşündüm

Daha önce izlemedim fakat çok ilgi çekici duruyor, bence izle. Beğenmezsen eleştiri falan yaparsın başka insanlara faydalı olur.

Filler bölümleri atlayarak izle ilk başta sıkabilir ama sonrası çok güzel.

Filler bölümleri atlayarak izle ilk başta sıkabilir ama sonrası çok güzel.
Hikayesi ilerdi güzelleşiyor diyorsun peki Savaş sahneleri ? Beni pek tatmin etmedi kötü yani neredeyse ilerdi o düzeliyor

şu an 7.bölümdeyim ama savaş sahneleri zayıf geldi ilerde düzeliyor mu yani çok tatmin etmedi şu ana kadar gördüklerim beni
onun dışında hikayesi orta seviye gibi geldi de bu kadar ünlü bir anime olduğu için ilerde derinleşir, daha güzel bir hal alır diye düşündüm
Ben manga ve animesinide bitirdim Eylül veya Ekim'de yeni sezon geliyor kesinlikle izlenir büyük üçlüyüde izlemiş olarak söylüyorum bence onlar arasında narutodan iyi yarısi filler ztn ilklerde zanpaktou filleri var onu izle diğer fillerlari izleme onu da soylemis olayım bence izle yani.

Hikayesi ilerdi güzelleşiyor diyorsun peki Savaş sahneleri ? Beni pek tatmin etmedi kötü yani neredeyse ilerdi o düzeliyor
Eski yapım olduğu içindir. İleride fightlar da güzelleşecek. Yakında yeni arc animesi çıkacak zaten izle.

Eğer One Piece izlemediysen ilk önce One Piece izle bence.
ONE PİECE NEDEN EN İYİ ANİME.png

Eğer One Piece izlemediysen ilk önce One Piece izle bence.Alıntıyı görüntüle
Baslicaktim bir kac bolum izledim ama hani boyle bir karanlık kötülük ararsin ya o hiç yok gibi aşırı neşeli bi anime o yuzden biraktim birde cooook uzun Naruto da baya bi karanlık mi vardi bitirip one p ye gectim herkes cok neşeliydi birktim bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevaplariniz icin teşekkür ederim

Baslicaktim bir kac bolum izledim ama hani boyle bir karanlık kötülük ararsin ya o hiç yok gibi aşırı neşeli bi anime o yuzden biraktim birde cooook uzun Naruto da baya bi karanlık mi vardi bitirip one p ye gectim herkes cok neşeliydi birktim bende

Cevaplariniz icin teşekkür ederim
Karanlık senaryo arıyorsan Hellsing Ultimate e bakabilirsin.

Animede fillerin önemi var mi? Normalde olmaz ama bu animede onemli gibi. 64 den 109 a bi atladim, soulcity mi neyse oraya gitmis tekrar sonra bounty diye bir seyi yenmisler. mecbur filleri izlicem gibi duruyor

Animede fillerin önemi var mi? Normalde olmaz ama bu animede onemli gibi. 64 den 109 a bi atladim, soulcity mi neyse oraya gitmis tekrar sonra bounty diye bir seyi yenmisler. mecbur filleri izlicem gibi duruyor
Yani ana bölüme geçince ana karakter soulcity de basliyor ve bounty dan falan bahsediyorlar. Karakterin gücu artmisdir ve bountylerden surekli bahsederler diye kortum yani işin özü

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,562
Üyeler
173,522
Son üye
Slayterxd
Geri