Spoit
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
EvetTekrar stoğa girme ihtimali var mı?
EvetTekrar stoğa girme ihtimali var mı?
Kullanmadığımı nereden çıkarıyorsun ayrıca dışlayan yok bu ne saçma bir düşünce karşında ki insanı sevmiyorsun diye nereden vuracağını şaşırmışsın dışlanıyorsun falan diyorsunHayır yeterince bilgi sahibiyim, sen herkes kendin gibi düşünmeli sanıyorsun ürünü daha almadan ürün hissiyatı hakkında yorum yapıyorsun. Fanboysun ve buradaki tüm sayfaları okuyan sıfır bir insan bile senin dışlandığını anlayabilir. Agresif dilden raporladım birde engelledim. Cevap verme benim mesajlarıma. A1 Türkçe seviyesinde tekrar ettim anla artık.
Şu an senle atışan arkadaş acaba başlık açıldığından beri apex 9 kullandım daha iyi diyen arkadaşla aynı olabilir mi ? O ban yemiş sanırım ...Kullanmadığımı nereden çıkarıyorsun ayrıca dışlayan yok bu ne saçma bir düşünce karşında ki insanı sevmiyorsun diye nereden vuracağını şaşırmışsın dışlanıyorsun falan diyorsunben senin yaşın kadar custom klavye kullandım kimseyi benim gibi düşünsün diye zorlamam sen ve senin gibiler insanları yanlış yönlendirip dandik ekipman almasın diye detaylıca açıklama yapmışım ve senin daha klavyenin modlu olup olmadığından bile haberin yok bilip bilmeden konuşmuşsun ben de bunu söyledim diye iyi kudurmuşsun bu klavyeyi de arkadaşımda kullanmıştım ve beğenmiştim ama çok klavyem var diye almamıştım şimdi de 1k gibi komik bir fiyata düşünce bu tarz kaliteli bir klavyeyi almak istedim ama sen yine kafanda kurmuşsun baya değişik bir insansın dışlanmaktan falan bahsediyorsun ilgi istiyorsan söyle vereyim sana üzücü bir kişiliğin var çünkü
![]()
aynı kişi çıkarsa şaşırmam o kadar bilgisizler ki yani bir de tek bir kişiyle tartışmışım diye beni forumda dışlanan kişi ilan etmişŞu an senle atışan arkadaş acaba başlık açıldığından beri apex 9 kullandım daha iyi diyen arkadaşla aynı olabilir mi ? O ban yemiş sanırım ...
Yok, ayrıca arkadaşı engelleyip mesajlarıma dönmemesi gerektiğini A1 seviyesinde açıkladım. Hala dönüyor mu? Bana sallıyor ama forumdaki yine bilgili kişilerin dedikleride ortada kendimi kandırmaya devam etsin.Şu an senle atışan arkadaş acaba başlık açıldığından beri apex 9 kullandım daha iyi diyen arkadaşla aynı olabilir mi ? O ban yemiş sanırım ...
birader muhattap olma benimle hadi git cahilliğini başkası çeksin engel açmış birde meraktan fanboyumsun hadi uzaYok, ayrıca arkadaşı engelleyip mesajlarıma dönmemesi gerektiğini A1 seviyesinde açıkladım. Hala dönüyor mu? Bana sallıyor ama forumdaki yine bilgili kişilerin dedikleride ortada kendimi kandırmaya devam etsin.
Şimdi sen diyince mesajlarına baktım harbiden kafası hiç basmıyor ben şuana kadar sadece BW kb3 ü aldığımı bile anlamaya kapasitesi yetmemiş. 1200e bw nin rakibi yok ancak 1700e switch değişimi yüzünden SS daha mantıklı. Üstte ben harici bilgili arkadaşlarda aynısını yazdı. Sana 1 kere güzellikle söylediler ama anlamadığın için uğraşmıyorlar. Mesajlar yukarda var herkes görüyor.
Ayrıca ben atışmadım direkt olarak benle konuşma dedim ama onu bile anlamıyor.Şu an senle atışan arkadaş acaba başlık açıldığından beri apex 9 kullandım daha iyi diyen arkadaşla aynı olabilir mi ? O ban yemiş sanırım ...
Yellow için yok ama white ın clicky sesi blue yapısında. Yellow alabilseysim keşke.WP grubu kurmuşum da 2 kavgalıyı alıp gruptan çıkmışım gibi olduTartışmaya değmez beyler , klavye canavar , gerçekten canavar switch değişimine ihtiyacı da yok , alanlara hayırlı olsun
Ben de öyle düşünüyorum da arkadaş stoğa girer diyince şaşırdım.uzun bi süre tekrardan stok gireceğini sanmam, satıcı email atmış.
Ne zaman girer sizce hocam?
3-4 ay sonraYellow için yok ama white ın clicky sesi blue yapısında. Yellow alabilseysim keşke.
Ben de öyle düşünüyorum da arkadaş stoğa girer diyince şaşırdım.
Yapcak bir şey yok o kadar bekleyemem3-4 ay sonra
White'nin sesi hiçbir anlamda blue yapısında değil dostum , blue ile uzaktan yakından alakası yok 2 haftaya paylaşırım inceleme görürsünYellow için yok ama white ın clicky sesi blue yapısında. Yellow alabilseysim keşke.
Ben de öyle düşünüyorum da arkadaş stoğa girer diyince şaşırdım.