❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

beyler benimklavtye bozuldu galibav suan ekran klavyesinden yazıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

usb kasaya takıyorum ama tuslar calısmıyor sadece ısıkları yanıp sönüyor ve klavyenin sürücüye baglanmıyor sürekli searching driver yazıyor ne oldy acaba

beyler benimklavtye bozuldu galibav suan ekran klavyesinden yazıyorum

usb kasaya takıyorum ama tuslar calısmıyor sadece ısıkları yanıp sönüyor ve klavyenin sürücüye baglanmıyor sürekli searching driver yazıyor ne oldy acaba
Usb moduna aldın mı klavyenin sltından

Açıkçası ben de pişmanım fazladan almadığım için. Bu kadar kaliteli olmasını beklemiyordum.

Allah isteyen herkese nasip eder umarım.
Switchlerini değiştiririm felan diyordum ama bayıldım beyaz switclere. Yazması çok zevkli. Outemu blue switclerle alakası bile yok. Etraftakileri rahatsız edecek bir ses değil.

2500 TL'ye kadar hala alınabilir tekrar stoklara girerse ya da Aliexpress üzerinden. Tavsiye ederim.
sen hangi siteden satın aldın

apex pro tkl mi yoksa nu klavye mi?

Şu klavyeyi o kadar istiyorum ki inşallah tekrar stoklara girer.
bu tabiiki de soru mu bu

Basic olarak SS bence mod falan uğraşmam ben.
zaten uğraşmıyorsun ki klavye direkt modlu geliyor :D stabler ve switchler lubleanmış şekilde geliyor ayrıca kasasının içinde bir sürü mod var sönümleyici köpükler vs. al kullan bir klavye bu tarz klavye kullanmayanlar ss falan diyebilir ama hayatınızda 1 kez olun bw gibi kaliteli yazım hissiyatına sahip custom bir klavye kullanırsanız bir daha bu markaların stok ürünlerine bakmazsınız...

bu tabiiki de soru mu bu

zaten uğraşmıyorsun ki klavye direkt modlu geliyor :D stabler ve switchler lubleanmış şekilde geliyor ayrıca kasasının içinde bir sürü mod var sönümleyici köpükler vs. al kullan bir klavye bu tarz klavye kullanmayanlar ss falan diyebilir ama hayatınızda 1 kez olun bw gibi kaliteli yazım hissiyatına sahip custom bir klavye kullanırsanız bir daha bu markaların stok ürünlerine bakmazsınız...
Bro ben seninle konuşmak istemiyorum benim mesajlarıma dönme lütfen. Üstte gördüm fikirlerini herkes saçma buluyor inatla yazmaya devam ediyorsun. Fikirlerine saygı duyulacak bir insan değilsin.

Bro ben seninle konuşmak istemiyorum benim mesajlarıma dönme lütfen. Üstte gördüm fikirlerini herkes saçma buluyor inatla yazmaya devam ediyorsun. Fikirlerine saygı duyulacak bir insan değilsin.
bilip bilmeden yorum yapıyorsun klavye zaten modlu geliyor cahil cahil yorum atmışsın seni bilgilendirmişim hala yazdığın şeye bak ayrıca bir insan benim fikrimi saçma bulabilir sırf bunun için bana saygı duymamak ne alaka baya boş yapmışsın karakterini zaten bu cümleden anladım herkes birbirine saygı duymak zorunda bu bir tercih değil zorunluluk dostum ya seve seve ya da öbür türlü anladın sen :)

bilip bilmeden yorum yapıyorsun klavye zaten modlu geliyor cahil cahil yorum atmışsın seni bilgilendirmişim hala yazdığın şeye bak ayrıca bir insan benim fikrimi saçma bulabilir sırf bunun için bana saygı duymamak ne alaka baya boş yapmışsın karakterini zaten bu cümleden anladım herkes birbirine saygı duymak zorunda bu bir tercih değil zorunluluk dostum ya seve seve ya da öbür türlü anladın sen :)
Hayır yeterince bilgi sahibiyim, sen herkes kendin gibi düşünmeli sanıyorsun ürünü daha almadan ürün hissiyatı hakkında yorum yapıyorsun. Fanboysun ve buradaki tüm sayfaları okuyan sıfır bir insan bile senin dışlandığını anlayabilir. Agresif dilden raporladım birde engelledim. Cevap verme benim mesajlarıma. A1 Türkçe seviyesinde tekrar ettim anla artık.

Geri