rival 110 denemiştim ama her iki elle uygun olduğundan pek alışamamıştım tavsiyeniz için teşşekkür ederim ama muhtemelen rival 110 almam keza birde kendi dahili hafızası olmadığından dolayı macrolar da sorun yaratıyor tekrar yazdığınız mesaj için teşşekürlerimi sunuyorumBen Rival 110 alırdım ama A90 da fena değil.
Alınabilir rival 110 logitech g102 gibi markalar da düşünebilir.bloody a9081 (mouse padli modeli) core3 activeted fps oyunları için 180 TL'ye alınır mı ? alınmasa da bu fiyata hangi fps mouse alınır (ergonomisi kürek elli oyuncular için olsun) iyi günler dilerim
yorumun için saol muhtemelen a90 alıcam iyi günler dilerimA90 alınır güzel mouse
logitech g102 eski mouseum birazcık ondan sıkıldığım için daha büyük ve sağ el için olan bire ergonomikte mouse düşünüyorum vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederimAlınabilir rival 110 logitech g102 gibi markalar da düşünebilir.
Rica ederim kardeşim 2.el sahibinden de az daha iyilerine bakabilirsin gene de .logitech g102 eski mouseum birazcık ondan sıkıldığım için daha büyük ve sağ el için olan bire ergonomikte mouse düşünüyorum vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim
mouse için aciliyetim vardı ve (covid-19) adlı virüs yüzünden 2.el ürünlere hiç sıcak bakmıyorum yine de tavsiyen için teşekkür ederimRica ederim kardeşim 2.el sahibinden de az daha iyilerine bakabilirsin gene de .
mesajın için teşekkür ediyorum a90'da karar kıldım iyi günler dilerimgittiğim net cafelerde vardı tavsiye ederim rival110 a da bakabilirsin
motospeed türkiye de yok sanırım ?Motospeed v40 kullanıyodum bi an sinirden yere vurunca kırıldı 2. siparişimi verdim biraz elin büyükse tavsiye edebilirim aydınlatması falanda yerinde fiyatıda mousepad'siz 120 lira civarında