W90 Daha iyi bence alternatif v7ma bakabilirsin. Benim yıllardır kullandım emekli daha olmayan v7ma varYıllardır kullandığım emekçi mouseum artık bozuldu. Alıştığım için yeni bir şey almak istemiyorum biraz araştırdım ancak bulamadım bu mouse'u blma şansım var mıdır? Bilgisi olan var mı?
Hocam ağırlığıyla bile sevdik be :/. Ele oturması çok iyiydi w90 benzer deneyim sağlar mı? Ellerim büyük çünkü her mouse rahat ettirmiyor.İkinci elde rahat bulursun. Sıfır olarak W90 veya ES5'e bakabilirsin. Teknik özelliklerini bilmiyorum ama benzer kalıptalar. Bende 3 yıl kadar A90 kullandım. Ele oturması bakımından en beğendiğim fareydi ama çok ağırdı. Bence daha hafif başka marka modellere şans ver. A90dan sonra kuş gibi hafifliyorsun![]()
A90,W90 Aynı boy gibi hocam özellik olarak w90 daha iyi ama ama ömür olarak bilemem.Hocam ağırlığıyla bile sevdik be :/. Ele oturması çok iyiydi w90 benzer deneyim sağlar mı? Ellerim büyük çünkü her mouse rahat ettirmiyor.
O konuda emin değilim ama tip olarak üzmez muhtemelen. Daha güncel olması sebebiyle tercih edilebilir. Teknik özelliklerine bakmadım a90la karşılaştır istersen.Hocam ağırlığıyla bile sevdik be :/. Ele oturması çok iyiydi w90 benzer deneyim sağlar mı? Ellerim büyük çünkü her mouse rahat ettirmiyor.