canerkuscu_
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
indirim kodu için yeni hesap açsam bir şey olur mu ana hesabın kapanması gibi falan
Benim var 2 hesabım bir şey olmuyorindirim kodu için yeni hesap açsam bir şey olur mu ana hesabın kapanması gibi falan
Adres ver ben alayımTC ve numara bilgisi önemli mi ya yine hata verdi nedense
Evet hepsi farklı olması lazım. Amazon biraz cinslik yapıyor algılıyor yaniTC ve numara bilgisi önemli mi ya yine hata verdi nedense
benden parayı cekmedi halen... neden acabaKodu tam olarak nereye uyguluyoruz?
Satın alma ekranında kabul etmedi.
Alışverişi tamamla deyince bir kod ekranı çıkıyor fakat ondada "girdiğiniz kod satın alımlarda geçersizdir" tarzı bir uyarı veriyor.Mobilden sepete ekledikten sonra alışverişi tamamla yazıyor orada kod yeri var
Mobilden ilk alışverişin olması gerekiyorAlışverişi tamamla deyince bir kod ekranı çıkıyor fakat ondada "girdiğiniz kod satın alımlarda geçersizdir" tarzı bir uyarı veriyor.
Daha önce hiç sipariş vermemiştim aslında.Mobilden ilk alışverişin olması gerekiyor
Taze TC ve numara üstüne hesap açmama rağmen aynı hatayı verdi. Neyse kendisi kaybederMobilden ilk alışverişin olması gerekiyor
Bu arada 150 lirayı tamamladın mı ?Daha önce hiç sipariş vermemiştim aslında.
Evet.Bu arada 150 lirayı tamamladın mı ?
Ben hiç sipariş geçmedim daha önce AMZN40 yazdım direk fiyat düştü.Evet.
Diğer hesaptan deneyeyim bakalım siparişi vermeden önce direk fiyat düşüyor zaten diğer hesap kardeşimin hesabı oradan bakayımEvet.