Neler Yeni

Yardım Bloody g570 vs g580 hangisi alınır?

rageddon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
Bütçe
900
Arkadaşlar merhaba. Yılbaşından önce yeni bir kulaklık almak istiyorum, uzun bir süre araştırsam da bir karar veremedim biraz gezinme sonucu başlıkta belirttiğim iki kulaklığı gördüm sizce ikisinden hangisini almalıyım? biraz baktığım da fena değil gibi duruyorlar ses kalitesi mic kalitesi vs. markayı hiç kullanmadım marka hakkında bilgisi olan var ise bilgi verirse sevinirim. Eğer iki kulaklık da alınmaz diyorsanız max 900 tl fiyat bandında oyun ve müzik kulaklığı önerirseniz sevinirim

Bilal539

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba. Yılbaşından önce yeni bir kulaklık almak istiyorum, uzun bir süre araştırsam da bir karar veremedim biraz gezinme sonucu başlıkta belirttiğim iki kulaklığı gördüm sizce ikisinden hangisini almalıyım? biraz baktığım da fena değil gibi duruyorlar ses kalitesi mic kalitesi vs. markayı hiç kullanmadım marka hakkında bilgisi olan var ise bilgi verirse sevinirim. Eğer iki kulaklık da alınmaz diyorsanız max 900 TL fiyat bandında oyun ve müzik kulaklığı önerirseniz sevinirim
Biraz daha arttırma şansın varsa cloud 2 almanı öneririm. Vade farksız 6 ay taksit yaptırabiliyorsun. Amazonda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,053,003
Üyeler
167,229
Son üye
szuo