Ben kullandım çok uzun süre ve geçenlerde yeni mousea geçtim kullandığım model V7MA'ydı, scroll jumping problemi vardı, tıklaması için baya güç uygulaman gerekiyordu, pre-travel denen olay vardı clicklerde ve ayrıca bayağı ağırdı. Tavsiye etmem, benim aldığım V7MA modeli zaten aşırı eski, alınmaz bence.Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bloody mouse kullanan var mı ?
tasarımlar, metal ayak olması beni cezbediyor.
kullananlar artı ve eksi yorumlarda belirtebilir mi? teşekkürler.
ben ağır oturaklı mouse seviyorum FPS oyunlarında kontrol edilmesi daha kolay oluyor benim içinBen kullandım çok uzun süre ve geçenlerde yeni mousea geçtim kullandığım model V7MA'ydı, scroll jumping problemi vardı, tıklaması için baya güç uygulaman gerekiyordu, pre-travel denen olay vardı clicklerde ve ayrıca bayağı ağırdı. Tavsiye etmem, benim aldığım V7MA modeli zaten aşırı eski, alınmaz bence.
Siz bilirsiniz istiyorsanız alın ama aynı fiyata yada biraz daha üstüne daha iyi mouselar var hele biraz indirim kovalarsanız.ben ağır oturaklı mouse seviyorum FPS oyunlarında kontrol edilmesi daha kolay oluyor benim için
Tl80 var bende 150ye almıştım bir daha olsa alırım kesin.Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bloody mouse kullanan var mı ?
tasarımlar, metal ayak olması beni cezbediyor.
kullananlar artı ve eksi yorumlarda belirtebilir mi? teşekkürler.
mouse dan beklentim hızlı klik atması ayakları dayanıklı yapıştırma olmaması. elle oturan tasarımda olması bunlar bloody de gördüğümden yazdım terminatör mouse optik olmayan lazerli olduğu için alınabilir duruyor.Siz bilirsiniz istiyorsanız alın ama aynı fiyata yada biraz daha üstüne daha iyi mouselar var hele biraz indirim kovalarsanız.
1500tl olmuş şaka mıTl80 var bende 150ye almıştım bir daha olsa alırım kesin.
Hızlı klik atmıyor maalesef, yeni mousea geçince ''ulan ben bunla nasıl klik atıyormuşum'' dedirtti resmen.mouse dan beklentim hızlı klik atması ayakları dayanıklı yapıştırma olmaması. elle oturan tasarımda olması bunlar bloody de gördüğümden yazdım terminatör mouse optik olmayan lazerli olduğu için alınabilir duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1500tl olmuş şaka mı
Hocam a101de ben aldığımda 150ydi keşke 5 tane alsaymışım.mouse dan beklentim hızlı klik atması ayakları dayanıklı yapıştırma olmaması. elle oturan tasarımda olması bunlar bloody de gördüğümden yazdım terminatör mouse optik olmayan lazerli olduğu için alınabilir duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1500tl olmuş şaka mı