BLOODY MARKA MOUSE ALINIR MI ?

NVIDIAMDINTEL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,016
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bloody mouse kullanan var mı ?
tasarımlar, metal ayak olması beni cezbediyor.
kullananlar artı ve eksi yorumlarda belirtebilir mi? teşekkürler.

+ Artıları metal skatez ve üst düzey macro programı olması macrodan kastım 3 lü tık 4 lü tık değil silahın spreyini bire bir kopyalaması ve belleğine kaydetmesi ve hiç bir oyunun anti cheatinden ban yememesi tabi uğraşman lazım mouse kendi kendine macro yazmıyor ya yazan birinden alıyorsun ya da sen uğraşı yapıyorsun kolay değil

Ben kullandım çok uzun süre ve geçenlerde yeni mousea geçtim kullandığım model V7MA'ydı, scroll jumping problemi vardı, tıklaması için baya güç uygulaman gerekiyordu, pre-travel denen olay vardı clicklerde ve ayrıca bayağı ağırdı. Tavsiye etmem, benim aldığım V7MA modeli zaten aşırı eski, alınmaz bence.

Ben kullandım çok uzun süre ve geçenlerde yeni mousea geçtim kullandığım model V7MA'ydı, scroll jumping problemi vardı, tıklaması için baya güç uygulaman gerekiyordu, pre-travel denen olay vardı clicklerde ve ayrıca bayağı ağırdı. Tavsiye etmem, benim aldığım V7MA modeli zaten aşırı eski, alınmaz bence.
ben ağır oturaklı mouse seviyorum FPS oyunlarında kontrol edilmesi daha kolay oluyor benim için

Tl80 var bende 150ye almıştım bir daha olsa alırım kesin.

Siz bilirsiniz istiyorsanız alın ama aynı fiyata yada biraz daha üstüne daha iyi mouselar var hele biraz indirim kovalarsanız.
mouse dan beklentim hızlı klik atması ayakları dayanıklı yapıştırma olmaması. elle oturan tasarımda olması bunlar bloody de gördüğümden yazdım terminatör mouse optik olmayan lazerli olduğu için alınabilir duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tl80 var bende 150ye almıştım bir daha olsa alırım kesin.
1500tl olmuş şaka mı :D

Bütçeniz nedir?

Steam PUBG vs. zor spray mekaniği olan oyunlarda macro kullanmak için alınınıyor genellikle.
Yoksa işte bu yüzden alıyorum diye brüt net bir şey sunmuyor.

mouse dan beklentim hızlı klik atması ayakları dayanıklı yapıştırma olmaması. elle oturan tasarımda olması bunlar bloody de gördüğümden yazdım terminatör mouse optik olmayan lazerli olduğu için alınabilir duruyor.

Hızlı klik atmıyor maalesef, yeni mousea geçince ''ulan ben bunla nasıl klik atıyormuşum'' dedirtti resmen.

Hocam a101de ben aldığımda 150ydi keşke 5 tane alsaymışım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,094
Üyeler
195,532
Son üye
jordi3
Geri