Neler Yeni

Yardım Bloody w90 max VS steelseries sensei ten (hangisi daha iyi)

_Piezer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harun Avcı
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Video Oyunları, PC parçaları
Bütçe
2000
Arkadaşlar baştan söyleyim bloody mouse ta paralı olan core 3&4 kodu da veriyolar.

Csgo için alacağım hangisi daha iyi bloody de otospray falan
ayarlıyabiliyorsun diyolar aydınlatır mısınız beni?

Not: Mouse ne olursa olsun hep 800 dpi da kullanıcam.

Bloody W90 Max
SteelSeries Sensei Ten

_Piezer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harun Avcı
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Murat1611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Murat Öztürk
Aklımda bloody var peki diğerinin daha iyi olduğu bir kısım var mı şuan full bloody alasım var
Ustam ben steelseries lullanicisiyim 5 yıldır click Ömer'i doldu diye Asus tan aldım Allah belasını versin moseupadin üstüne koydum dirke geri kutuladim iade için yazdım itopyaya bekliyorum alma diye adını da vereyim csgo oynuyorum tek steelseriesden şaşma

Emrullah9

80+
Aklımda bloody var peki diğerinin daha iyi olduğu bir kısım var mı şuan full bloody alasım var
Bloody önermem, yıllardır kendini güncellemedi. W90 dediğiniz model A90'ın tasarımının biraz değiştirilmiş hali. Bende zamanında A90 vardı maximum 1.5 sene kullanmışımdır direkt bozuluyor.

Murat1611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Murat Öztürk
Ustam istiyorsan başka markalara bulas 0 kutulu Asus Rog keriste verbeilirim sana aynı fiyatına yani demek istediğim steelseries al geç

Emrullah9

80+
Ustam ben steelseries lullanicisiyim 5 yıldır click Ömer'i doldu diye Asus tan aldım Allah belasını versin moseupadin üstüne koydum dirke geri kutuladim iade için yazdım itopyaya bekliyorum alma diye adını da vereyim csgo oynuyorum tek steelseriesden şaşma
Hocam siz Steel Series'in hangi mouse'unu kullanıyordunuz. Bende almayı düşünüyorum fakat hangisi daha iyidir bilemiyorum.

Murat1611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Murat Öztürk
Hocam siz Steel Series'in hangi mouse'unu kullanıyordunuz. Bende almayı düşünüyorum fakat hangisi daha iyidir bilemiyorum.
Bütçeniz ne kadar rival 110 kullandım rival 300s kullandım logitach g300a kulandim şimdiye kdr
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeniz ne kadar rival 110 kullandım rival 300s kullandım logitach g300a kulandim şimdiye kdr
Şuan burcem yok rival 3 alacağım ama bütçen iyiyse daha iyi bir şey secebilirsin snein için

_Piezer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harun Avcı
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim eklediğim sensei ten esporcular öneriyor

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
3 tane bloody mouseum var kablosuz olanları beş para etmez kablolular tabi öteki mouslara göre sensör vb gibi eksik olabilir ama en büyük artısı makro ve makroları internetde kolayca bulunabiliyor csgo da bile tek nokta atan makrolar var paralı ama rank çok etkileyecektir macrosu tüm mouse makrolarından kat ve kat iyi

_Piezer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harun Avcı
İlgilendiği Kategoriler
3 tane bloody mouseum var kablosuz olanları beş para etmez kablolular tabi öteki mouslara göre sensör vb gibi eksik olabilir ama en büyük artısı makro ve makroları internetde kolayca bulunabiliyor csgo da bile tek nokta atan makrolar var paralı ama rank çok etkileyecektir macrosu tüm mouse makrolarından kat ve kat iyi
Ben bu makro işini anlayamadım benim yerimemi aim alıyor mouse 😂 bana bi anlatsan sana zahmet

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Ben bu makro işini anlayamadım benim yerimemi aim alıyor mouse 😂 bana bi anlatsan sana zahmet
spray atıyorsun ya mouse aşşağıya çekip normal hiç bir şey yapmana gerek kalmıyor core 3 aktif et sol tıka bas sadece hile gibi no recoil spray atıyorsun ama ban yemiyorsun kendi hafızasına kaydettiği için uzak mesafelerde çok iş yapıyor

Top Bottom