Neler Yeni

Blue Yeti vs HyperX Quadcast vs Blue Snowball

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Mikrofon almayı düşünüyorum
Yayıncılık ve YT içeriği için sesimin Cloud 2 mikrofonundan daha kaliteli olmasını istiyorum.
2. el alıyorum 0 olarak bulunduğum bütçede çok iyi mikrofonlar yok zaten temasım olmayacağı için 2. el almakta bir sorun görmedim.
Fiyatları quadcast ve yetinin aynı snowball ile 150-200 tl fln daha düşük.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
Solocast kullanıcısıyım. Ortam seslerini almak, ışıklandırma gibi özellikler haricinde ses kalitesi Quadcast ile aynı. Yeni giriş yapıyorsan fazladan bütçe ayırmamanı öneririm. Gayet yeterli performansı var. İstersen dc de konuşuruz kendin test etmiş olursun.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elgato ve Quadcast yayıncılık için tercih ediliyor
Quadcastin sahibine yazdım umarım döner.
Solocast kullanıcısıyım. Ortam seslerini almak, ışıklandırma gibi özellikler haricinde ses kalitesi Quadcast ile aynı. Yeni giriş yapıyorsan fazladan bütçe ayırmamanı öneririm. Gayet yeterli performansı var. İstersen dc de konuşuruz kendin test etmiş olursun.
Solocasti 0 halde cloud core ile 1k ya satıyorlardı o zaman almadım alsaymışım diyorum arada ama Blue Yeti ile karşı nasıl olacak bilmiyorum.
Bütçeyi çok ayırmadım merak etmeyin

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
Quadcastin sahibine yazdım umarım döner.

Solocasti 0 halde cloud core ile 1k ya satıyorlardı o zaman almadım alsaymışım diyorum arada ama Blue Yeti ile karşı nasıl olacak bilmiyorum.
Bütçeyi çok ayırmadım merak etmeyin
Blue yeti hakkında bilgim yok o yüzden bir şey diyemem. Ben ikinci elden 500'e aldım solocasti, çok memnunum açıkçası. Yayın yapma planım da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,431
Üyeler
166,540
Son üye
mbappe1
Top Bottom