Neler Yeni

Bluestack benzeri uygulama öerecek var mı? Donmayan.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Bluestack kullanıyorum whatsap, instagram ve zirrat gibi şeyler için sadece. Bi whatsaba giriyorum mesaj yazarken donuyor mesaj gelince donuyor sürekli donuyor. Sistemimde yeterli diye düşünüyorum 3600x 16gbram m2ssd ve 5700xt var. Donmasını engelleyecek bir ayar falan var mı? Bıktım bu donmasından 5 saniyede bir donuyor kullanamıyorum uygulamayı. Eğer düzelmeyecekse buna benzer donmayan bir uygulama önerir misiniz?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Bluestack kullanıyorum whatsap, instagram ve zirrat gibi şeyler için sadece. Bi whatsaba giriyorum mesaj yazarken donuyor mesaj gelince donuyor sürekli donuyor. Sistemimde yeterli diye düşünüyorum 3600x 16gbram m2ssd ve 5700xt var. Donmasını engelleyecek bir ayar falan var mı? Bıktım bu donmasından 5 saniyede bir donuyor kullanamıyorum uygulamayı. Eğer düzelmeyecekse buna benzer donmayan bir uygulama önerir misiniz?
Whatsapp ve instagramın pc uygulamalarını neden kullanmıyorsun?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Mecburiyetten satmak zorunda kaldım para kasınca alırım anca. PC kullanıyorum sadece o yüzden.
Bilemiyorum dostumda yerinde olsam bilgisayarı satar telefonu satmazdım tercihtir önerim yok malesef kusura bakma.

halitrmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halit Irmak
youtubedan bluestacks performans arttırma videolarına bak

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Yaptığın sacma olmus telefon her zaman daha onceliktir allah korusun basina birsey geldiginde bilgisayar uzerinden arayamassin

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Yaptığın sacma olmus telefon her zaman daha onceliktir allah korusun basina birsey geldiginde bilgisayar uzerinden arayamassin
Evdeyim zaten çok gerek yok. Zaten telefonu çok kullanan birisi değilim.

Syphex

80+
Direkt RemixOS ya da ChromeOS kurmanızı öneriyorum.

Top Bottom