Bluestack benzeri uygulama öerecek var mı? Donmayan.

Bermud4

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
615
Bluestack kullanıyorum whatsap, instagram ve zirrat gibi şeyler için sadece. Bi whatsaba giriyorum mesaj yazarken donuyor mesaj gelince donuyor sürekli donuyor. Sistemimde yeterli diye düşünüyorum 3600x 16gbram m2ssd ve 5700xt var. Donmasını engelleyecek bir ayar falan var mı? Bıktım bu donmasından 5 saniyede bir donuyor kullanamıyorum uygulamayı. Eğer düzelmeyecekse buna benzer donmayan bir uygulama önerir misiniz?

Bluestack kullanıyorum whatsap, instagram ve zirrat gibi şeyler için sadece. Bi whatsaba giriyorum mesaj yazarken donuyor mesaj gelince donuyor sürekli donuyor. Sistemimde yeterli diye düşünüyorum 3600x 16gbram m2ssd ve 5700xt var. Donmasını engelleyecek bir ayar falan var mı? Bıktım bu donmasından 5 saniyede bir donuyor kullanamıyorum uygulamayı. Eğer düzelmeyecekse buna benzer donmayan bir uygulama önerir misiniz?
Whatsapp ve instagramın pc uygulamalarını neden kullanmıyorsun?

Mecburiyetten satmak zorunda kaldım para kasınca alırım anca. PC kullanıyorum sadece o yüzden.
Bilemiyorum dostumda yerinde olsam bilgisayarı satar telefonu satmazdım tercihtir önerim yok malesef kusura bakma.

Yaptığın sacma olmus telefon her zaman daha onceliktir allah korusun basina birsey geldiginde bilgisayar uzerinden arayamassin

Yaptığın sacma olmus telefon her zaman daha onceliktir allah korusun basina birsey geldiginde bilgisayar uzerinden arayamassin
Evdeyim zaten çok gerek yok. Zaten telefonu çok kullanan birisi değilim.

Direkt RemixOS ya da ChromeOS kurmanızı öneriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,071
Üyeler
186,444
Son üye
canom06
Geri