BlueStack zararlı bir yazılımmı?

kaizor.ix

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba,ben bilgisayarıma BlueStacks indireceğim ama çoğu kişi "hesabıma giriş yapılıyor,BlueStack slinmiyor,defender virüs algıladı diyor." E bende biraz virüs konusunda paranoyağım kıyamıyorum bilgisayarıma lütfen birisi doğru bir cevap verebilirmi? Şimdiden Teşekkürler.

Resmi web sitesinden indirirseniz sorun olmaz ben birçok kez kullandım herhangi bir virüs tehditi yoktu pc de kaspersky antivirüs programı kuruluydu sorun olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Resmi web sitesinden indirirseniz sorun olmaz ben birçok kez kullandım herhangi bir virüs tehditi yoktu pc de kaspersky antivirüs programı kuruluydu sorun olmadı
ayrcıa bluestacks kullanmak istemezseniz briçok emilatör var memu,nox player, ld player gibi bunlarada bakabilirsin

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrcıa bluestacks kullanmak istemezseniz briçok emilatör var memu,nox player, ld player gibi bunlarada bakabilirsin
Teşekkürler oturum açılan hesaba giriş sorunu olmadı değilmi

kaç yıllık bi yazılım farklı internet sitelerinde indirmeyin ama kendi original sitesinden indirin sorun olmaz

Ben kullanmıştım önceden bir sorun olmamıştı.

Ben indirmiştim silmek istedim her dosyayı sildim bi tanesini silmeye çalıştığımda dosya çalışıyor diyor ve silinmiyor hala duruyor bende ellemedim

Geri