Bluestacks Kasma Sorunu

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar AMD PHENOM II X6 1055T (2.8GHz)9MB AM3 işlemcim var ve gtx 1050 ti ekran kartım var 8 gb ta ramim var fakat bluestacks 5 e irdiğimde çok kasıor ve brawl stars a girmeye çalıştığımda sanallaştırmayı etkinleştirin diyor ama zaten sanallaştırmada etkin sonra geç diyince oyuna giriyor ama açılmıyo dakikalarca siyah ekranda kalıyor sorun ne olabilir?

Arkadaşlar AMD PHENOM II X6 1055T (2.8GHz)9MB AM3 işlemcim var ve gtx 1050 ti ekran kartım var 8 gb ta ramim var fakat bluestacks 5 e irdiğimde çok kasıor ve brawl stars a girmeye çalıştığımda sanallaştırmayı etkinleştirin diyor ama zaten sanallaştırmada etkin sonra geç diyince oyuna giriyor ama açılmıyo dakikalarca siyah ekranda kalıyor sorun ne olabilir?
Sistemin çok eski yeni sürümlerle uyumsuz çalışıyor muhtemelen.

Hadi ya birde ben bu pcyi yeni aldım önceki ssd yi buna taktım önceden gt 710 ekran kartı ve intel core 2 duo e4600 vardı ve bunlarla girmeye çalışıyodum silmeden yeni aldığım gtx 1050 ti sistemimle girmeye çalıştım onunda etkisi olabilirmi?

Bluestacks'ı kullandım beğenmedim, LD Player'i daha akıcı ve işlevsel buldum.

Birde gta 5 te full ayarlarda ve diğer oyunlarda sorunsuz çalışıyor sadece bluestacks tarafında sıkıntı görüyorum işlemcinin %30 unu kuanıyor en fazla ekran kartınında % 10 unu normalmidir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bluestacks'ı kullandım beğenmedim, LD Player'i daha akıcı ve işlevsel buldum.
Olur hocam birde onu denerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,971
Üyeler
199,984
Son üye
mehmtalklc

Geri