Neler Yeni

Yardım Bluethootlu bir am5 anakart f/p

yusuf34

80+ Silver
arkadaslar bluethoot olan bir anakart arıyorum am5 olmalı ikinci elde olur yardımcı olabilirmiizniz

mzcrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Zafer Cirit

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Murat GH
arkadaslar bluethoot olan bir anakart arıyorum am5 olmalı ikinci elde olur yardımcı olabilirmiizniz
250 liralık bi aparatla her anakart bluetooth özelliği kazanır. Bu sebepten anakart değişimine gerek yok.

yusuf34

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
250 liralık bi aparatla her anakart bluetooth özelliği kazanır. Bu sebepten anakart değişimine gerek yok.
hocam sesi verimli alamıyorum mallesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe yetiyorsa sıfır alın temiz 2.el bulabilirseniz oda olur çok bilgim yok ama güzel anakart

4650tlye sarı sitede buldum fakat outleet alınır mı?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Talip Engür

4650tlye sarı sitede buldum fakat outleet alınır mı?

Outlet hakkında bir bilgim yok hocam isterseniz gün içinde arayın detaylı bilgi alın burada da bilenler vardır muhakkak

gencur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
A* E*
PCIe x1 bağlantı noktasını kullanan wifi+bluetooth modüllerini de deneyebilirsiniz. Bu ürün tercih edilebilir;
https://www.akakce.com/ethernet-karti/en-ucuz-tp-link-archer-tx50e-wi-fi-fiyati,1017051139.html

Başka bir markanın PCIe x1 dönüştürücü kartına ama aynı ax3000 modülüne sahibim, güzel ürün.

Kasanızın konumu gereği elektromanyetik sinyalleri bloke edecek unsurlara maruz kalıyorsa, antenler de sökülebiliyorsa şu tarz kablolar ile anteni daha uygun şekilde konumlandırabilirsiniz. Görseldeki konnektör "SMA(Male-Female)", kablo ise "Coaxial Cable" olarak geçiyor. Bu kablonun olayı, anten sinyalinin iletildiği iç kısmın etrafını saran toprak(ground) olması, böylece anten ile modül arasında bozucu sinyallerden koruma sağlıyor.
sma-male-to-sma-female-with-rg316-cable15cm-35520-92-B.png

bazı ürünlerde SMA yerine daha ufak versiyonu "uFL" kullanılabiliyor. uFL konnektöre sahip uzatma kabloları pek yaygın olmadığından temini biraz zor.

Birde RP-SMA olayı var, açılımı Reverse Polarity SMA. Aşağıdaki görsele bakarsanız adından da anlaşılacağı üzere, ucundaki çıkıntı bu sefer dişide. Hangisi lazımsa onu almaya dikkat edilmeli.
rp-sma-uzatma-kablosu.jpg

Malum günümüz ekran kartları devasa boyutlarda olduğundan PCIe x1 bağlantı noktasını kaplayabiliyor. Bu noktada ise 90 derece açılı PCIe x1 uzatma kabloları imdadınıza yetişecek. Niyeyse yerli satıcılarda bulamadım, pek yaygın değil sanırım.
512zK+lWGHL.jpg

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
M.Rüzgar Özen
Bütçe yetiyorsa sıfır alın temiz 2.el bulabilirseniz oda olur çok bilgim yok ama güzel anakart

Bu arkadasin dedigi anakarti al kanka, her acidan iyi 5.3 bluetooth. 6.0 wifi. 15 guc beslemesi seni bi 10 yil goturur.

Bu arkadasin dedigi anakarti al kanka, her acidan iyi 5.3 bluetooth. 6.0 wifi. 15 guc beslemesi seni bi 10 yil goturur.
10 yil derkende iyi olmasi manasinda

Dark Days

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,600
Üyeler
164,342
Son üye
muhammetemin78