Bluetooth Adaptör Alıcam Yardımcı Olurmusunuz?

Hangi adaptörü almalıyım?

• bluetooth 4.0

Oylar: 0 0.0%
  • bluetooth 5.0

Oylar: 10 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10

Ali_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
475
Kulaklığın ucu kasanın girişnde kırıldı kaldı benimde bluetooth kulaklığım var zaten diyorum bluetooth adaptör alayım pc ye öyle kullanayım.uzun vadeli kullanacağım bir şey olduğu için de kötü bir şey almak istemiyorum.
Kafamdaki soru şu blutooth 4.0 mı almalıyım yoksa 5.0 mı?
Adaptörlerin linki: bluetooth 4.0 linki bluetooth 5.0 linki
Kulaklığımın linki: Kulaklık
Ne diyorsunuz , aslında adapötrlerin arasında çok küçük bir fiyat farkı var ancak hangisi doğru olur tam bilemedim.

Sormak bile yanlış olur hemde uzun vadeli kullanacağım diyorsun Ugreen 5.0 dongle alabilirsin. Bu arada bu kulaklık videolarda gecikme yapıyor adamın ağzı oynuyor ama ses geriden geliyordu tabi bu seneler önceydi şuanki versiyonu geliştirilmiş olabilir.

Sormak bile yanlış olur hemde uzun vadeli kullanacağım diyorsun Ugreen 5.0 dongle alabilirsin. Bu arada bu kulaklık videolarda gecikme yapıyor adamın ağzı oynuyor ama ses geriden geliyordu tabi bu seneler önceydi şuanki versiyonu geliştirilmiş olabilir.
Bende O Kulaklığın Benzeri Var ve 2019'da Almıştım LAPTOP'umda dahili bluetooth 4.0 Var Videolarda gecikme yapmıyor ama 5.0 varken ve fiyat farkı 10TLden azken bence 5.0

• Beğen
Reaksiyonlar: Ali_
Ugreen 5.0 dongle sadecr trendyolda var vede bütçemi aşıyor.Verebileceğim miktar max 150 TL.
Linkini attığım tp link 5.0 kötü mü?

Ugreen 5.0 dongle sadecr trendyolda var vede bütçemi aşıyor.Verebileceğim miktar max 150 TL.
Linkini attığım tp link 5.0 kötü mü?
Kullanmadigim için yorum yapamam ama kötü değildir çoğu kisi ikisi arasında kalıyor zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: Ali_
Kullanmadigim için yorum yapamam ama kötü değildir çoğu kisi ikisi arasında kalıyor zaten
Anladım , teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka düşüncesi olanlar söyleyebilir arkadaşlar , akşama doğru alıcam çünkü adaptörü.

Geri