Neler Yeni

Bluetooth Adaptör Önerisi

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
tp link ub400 önerebilirim gamepad için kullanıyorum herhangi bir kopmagecikme sorunun olmadı bi tık pahalı muadillerine göre ama diğerlerinde kopma sorunu oldugunu söylemişlerdi riske atmamak açısından bunu almıstım
Evet ama bluetooth 5.0 da desteklemesi gerekiyor :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satın aldım. Geldiğinde izlenimlerimi yazarım.

Siz de alacaksanız Gittigidiyor teknobiyotik satıcısından alın, 3 TL daha ucuz.
Tamam hocam benim acelem yok zaten hemen almayacağım. Ürün elinize geldiğinde yorumlarınızı belirtirseniz mutlu olurum. Özellikle kulaklıklarda gecikme oluyor mu, kopma vs..

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
ub400 yorumları dandik 5.0 adaptörleride kullandım ama bu hepsinden iyidi diyenlerle dolu :D
bluetooth 5.0 destekleyen kulaklığımı bluetooth 4.0 destekleyen bir adaptörde kullanabilir miyim?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
bluetooth 5.0 destekleyen kulaklığımı bluetooth 4.0 destekleyen bir adaptörde kullanabilir miyim?
Kullanabilirsiniz. Geriye uyumluluk var.

Ben gecikmenin minimum olması ve harcadığı enerjinin az olması nedeniyle kullanım süresinin uzun olmasını istediğim için 5.0 aldım. Zaten çok bir fiyat farkı da yoktu.

Geldiğinde 5.0 destekli Airpods’la ve 4.2 destekli bluetooth hoparlörle kullanıp yorumlarımı yazarım.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
ub400 yorumları dandik 5.0 adaptörleride kullandım ama bu hepsinden iyiydi diyenlerle dolu :D
Çok doğru. Piyasada 5.0 diye sattıkları adaptörlerin çoğu 5.0 değil. "Version 5.0" diye kelime oyunu yapıyorlar, içinde dandik CSR çipler var. Realtek 8761B çipli en ucuz adaptör Dark'ınkiydi, aldık ama bakalım memnun kalırız umarım.

Bu arada gamepad'le kullanmak için 4.0 almak gerekiyor diye bir yorum okudum, konu sahibi arkadaş ona dikkat et sen. 5.0 belki çalıştırmaz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bilgisayar için bluetooth adaptörü almayı düşünüyorum. Kulaklığı bağlamakta kullanacağım ama ses kesilmesinin olmaması için güzel bir ürün almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz ürün var mı?
bunu kullanıyorum hiç sıkıntısız. aynı anda hem kulaklık hem de ds4 bağlı olduğu zaman bile bir sıkıntı yaşamadım.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Çok doğru. Piyasada 5.0 diye sattıkları adaptörlerin çoğu 5.0 değil. "Version 5.0" diye kelime oyunu yapıyorlar, içinde dandik CSR çipler var. Realtek 8761B çipli en ucuz adaptör Dark'ınkiydi, aldık ama bakalım memnun kalırız umarım.

Bu arada gamepad'le kullanmak için 4.0 almak gerekiyor diye bir yorum okudum, konu sahibi arkadaş ona dikkat et sen. 5.0 belki çalıştırmaz.
Yok gamepad kullanmayacağım. Sadece film veya müzik dinlerken bilgisayardan uzakta olabilmek için bluetooth adaptörü alıyorum. Kulaklık kabloları çok kısa diye

bunu kullanıyorum hiç sıkıntısız. aynı anda hem kulaklık hem de ds4 bağlı olduğu zaman bile bir sıkıntı yaşamadım.

Sağolun yorumunuz için. Aklımda bu var zaten.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok gamepad kullanmayacağım. Sadece film veya müzik dinlerken bilgisayardan uzakta olabilmek için bluetooth adaptörü alıyorum. Kulaklık kabloları çok kısa diye

Sağolun yorumunuz için. Aklımda bu var zaten.
Hocam ürün az önce elime ulaştı ben baya memnun kaldım mesafe araya iki duvar girince 10'dan 8 metreye düşüyor oda olabilecek bişey fiyatına göre kalitesi mükemmel

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Hocam ürün az önce elime ulaştı ben baya memnun kaldım mesafe araya iki duvar girince 10'dan 8 metreye düşüyor oda olabilecek bişey fiyatına göre kalitesi mükemmel
kulaklık ile oyun oynanabilir mi peki ? yoeum için teşekkürler

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kulaklık ile oyun oynanabilir mi peki ? yoeum için teşekkürler
Başlarda sorun vardı ama şimdi sorunsuz çalışıyor kulaklık mikrofonunu ne yaptıysam ayarlayamadım bu yüzden iade ediyorum kasanın arkasındaki portlara takınca sürekli bağlantı kopması yaşanıyor oda her adaptörde olan bişeymiş dizi film izlemek istiyorum oyunumu oynarım mikrofon açmam diyorsan alınır

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Top Bottom