Bluetooth Adaptör Önerisi

selamlargençler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
772
Bilgisayar için bluetooth adaptörü almayı düşünüyorum. Kulaklığı bağlamakta kullanacağım ama ses kesilmesinin olmaması için güzel bir ürün almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz ürün var mı?

bunu mu almalıyım diyorsunuz. Benim de aklımdan bu geçiyor
Hocam ben olsam bunu alırdım bilindik bir marka en azından aynı fiyat bandında tonla model var yorumlar kurulumunu yapamayan insanlarla dolu bu model w8 ve w10da kurulum gerektirmeden çalışıyor bağlantıda kopma yaşayan kimse yok

Hocam ben olsam bunu alırdım bilindik bir marka en azından aynı fiyat bandında tonla model var yorumlar kurulumunu yapamayan insanlarla dolu bu model w8 ve w10da kurulum gerektirmeden çalışıyor bağlantıda kopma yaşayan kimse yok
Aynı fikirdeyim. Teşekkürler

Bu kaliteli bir ürüne benziyor ancak Bluetooth 4.0.
Eğer kulaklığınız Bluetooth 5.0 ise adaptörü de aynı standartta almanızı öneririm.
Ben pazartesi günü şunu sipariş edeceğim, 5.0 destekli, Realtek chip var içinde, yorumlar da genelde olumlu:

Eğer kulaklığınız Bluetooth 5.0 ise adaptörü de aynı standartta almanızı öneririm.
Ben pazartesi günü şunu sipariş edeceğim, 5.0 destekli, Realtek chip var içinde, yorumlar da genelde olumlu:
kullanacağım ürün bluetooth 4.1 destekli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 üründe kullancam biri 4.1 biri 5.0 mış. Yani benim 5.0 destekli bir adaptör almam lazım

Benim bu ürünü almam daha isabetli olacaktır o zaman

2 üründe kullancam biri 4.1 biri 5.0 mış. Yani benim 5.0 destekli bir adaptör almam lazım

Ben şimdi tp-link olanı alıyorum hocam sizde darkı alın haftaya kapıştıralım

Satın aldım. Geldiğinde izlenimlerimi yazarım.

Siz de alacaksanız Gittigidiyor teknobiyotik satıcısından alın, 3 TL daha ucuz.

tp link ub400 önerebilirim gamepad için kullanıyorum herhangi bir kopmagecikme sorunun olmadı bi tık pahalı muadillerine göre ama diğerlerinde kopma sorunu oldugunu söylemişlerdi riske atmamak açısından bunu almıstım

Geri