Neler Yeni

Bluetooth Adaptör Önerisi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kullanabilirsiniz. Geriye uyumluluk var.

Ben gecikmenin minimum olması ve harcadığı enerjinin az olması nedeniyle kullanım süresinin uzun olmasını istediğim için 5.0 aldım. Zaten çok bir fiyat farkı da yoktu.

Geldiğinde 5.0 destekli Airpods’la ve 4.2 destekli bluetooth hoparlörle kullanıp yorumlarımı yazarım.

Ürün geldi, içinden çıkan CD ile driver kurulumunu yaptım, bluetooth kulaklık ve hoparlörü sorunsuz bir şekilde gördü ve bağlandı. Seste gecikme, kopma, cızırtı gibi herhangi bir sorun yok. Yan odanın en uzak köşesinden bile çekiyor. Gayet memnun kaldım. Zaten içinde Realtek 8761B çip olan en ucuz adaptör buydu.

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş

Ürün geldi, içinden çıkan CD ile driver kurulumunu yaptım, bluetooth kulaklık ve hoparlörü sorunsuz bir şekilde gördü ve bağlandı. Seste gecikme, kopma, cızırtı gibi herhangi bir sorun yok. Yan odanın en uzak köşesinden bile çekiyor. Gayet memnun kaldım. Zaten içinde Realtek 8761B çip olan en ucuz adaptör buydu.
hocam 1 ay sonraki düşünceleriniz ne adaptörle alakalı?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
hocam 1 ay sonraki düşünceleriniz ne adaptörle alakalı?
Hâlâ sorunsuz bir şekilde kullanıyorum hocam, tahmin ettiğimden daha kaliteli çıktı. Almayı düşünüyorsanız öneririm. İncelemesini de yapmıştım.

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Hâlâ sorunsuz bir şekilde kullanıyorum hocam, tahmin ettiğimden daha kaliteli çıktı. Almayı düşünüyorsanız öneririm. İncelemesini de yapmıştım.
Hocam bu Bluetooth olmayan pcde Bluetooth özelliği ekleyerek kullanmak için mi yoksa olan bir pcde menzil arttırmak için mi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam bu Bluetooth olmayan pcde Bluetooth özelliği ekleyerek kullanmak için mi yoksa olan bir pcde menzil arttırmak için mi
Esas amacı bluetooth olmayan pc’ye bluetooth özelliği eklemek.

Ama ben pc’deki bluetooth 4.0’dan memnun kalmadığım için onun driver’ını iptal edip buna (5.0’a) geçtim.

2. söylediğiniz menzil artırma amacıyla kullanılacağını sanmıyorum.

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Tamamdır bir an tereddutte kaldım laptopta görünce bir sorayim dedim. Teşekkürler

Ama ben pc’deki bluetooth 4.0’dan memnun kalmadığım için onun driver’ını iptal edip buna (5.0’a) geçtim.

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş

Benim huawei am 61 bluetoothlu kulakligim var onu baglamak istiyorum, bluetooth versiyonu 4.1
4.0 olan bir adaptör alsam gecikme yasayacağımı dusundugumden 5.0 almak istiyorum ama her allahin kulu tp link adaptorunu oneriyor. Sence hangisi daha mantikli yaklasik ayni fiyata 4.0 mi
ayni fiyata senin dedigin 5.0 mi
ayni fiyata nasil 5.0 satiliyor onu da bir tik aklim yatmiyor ama

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Benim huawei am 61 bluetoothlu kulakligim var onu baglamak istiyorum, bluetooth versiyonu 4.1
4.0 olan bir adaptör alsam gecikme yasayacağımı dusundugumden 5.0 almak istiyorum ama her allahin kulu tp link adaptorunu oneriyor. Sence hangisi daha mantikli yaklasik ayni fiyata 4.0 mi
ayni fiyata senin dedigin 5.0 mi
ayni fiyata nasil 5.0 satiliyor onu da bir tik aklim yatmiyor ama
Kulaklığınız 4.1 olduğu için 5.0 adaptör alsanız bile 4.1 standardında çalışır, bir miktar gecikme onda da olur. Ama ileride 5.0’lı kulaklık-hoparlör vs. alacaksanız adaptörü de şimdiden 5.0 almakta fayda var.

Aynı fiyata nasıl satıldığını ben de çözemedim :D Ya Dark ucuz ya da 4.0’lar pahalı.

rayleigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yunus emre aktaş
Kulaklığınız 4.1 olduğu için 5.0 adaptör alsanız bile 4.1 standardında çalışır, bir miktar gecikme onda da olur. Ama ileride 5.0’lı kulaklık-hoparlör vs. alacaksanız adaptörü de şimdiden 5.0 almakta fayda var.

Aynı fiyata nasıl satıldığını ben de çözemedim :D Ya Dark ucuz ya da 4.0’lar paha
hocam dark bluetooth adaptör bugün elime ulaştı,taktım usb girişine cihazı,driverini yükledim sonra arkdaşla dc girdik oyun oynamaya,şöyle bir sıkıntı oldu arkadaşla konuşurken aynı anda bir diğer bir şey dinlemeye çalıştığımda dinleyemiyorum yani youtubedan video açıyorum sesi gelmiyor veyahutta spotifyden müzik açıyorum sesi gelmiyor bu sorunu yaşadıysanız var mı bir öneriniz?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
hocam dark bluetooth adaptör bugün elime ulaştı,taktım usb girişine cihazı,driverini yükledim sonra arkdaşla dc girdik oyun oynamaya,şöyle bir sıkıntı oldu arkadaşla konuşurken aynı anda bir diğer bir şey dinlemeye çalıştığımda dinleyemiyorum yani youtubedan video açıyorum sesi gelmiyor veyahutta spotifyden müzik açıyorum sesi gelmiyor bu sorunu yaşadıysanız var mı bir öneriniz?
Windows'un HandsFree'si sağ olsun AirPods gibi mikrofon kalitesiyle ün yapmış bir kulaklığın bile mikrofonunu mahvettiği için mikrofonunu kullanmıyorum. O yüzden denemedim hocam, bilgim yok.

Top Bottom