Öneri Bluetooth adaptör önerisi

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
P5PL2-E anakartı olan eski bi bilgisayarım var, bluetooth olmadığı için adaptör almak istiyorum.
2 tane de kulaklığım var bunlar için ayrı ayrı mı almam lazım adaptör çünkü biri 5.0 diğeri 4.0 diyor.
bütçem max 100 TL belki bi ihtimal artabilir.

Ayrı ayrı almanıza gerek yok. Geriye uyumlu bir teknoloji olduğu için iki kulaklığı da bağlayabilirsiniz. Biri 4.0 standardında çalışır diğeri 5.0.

İşletim sisteminiz en az Windows 7 olmalı. Bilgisayar çok eski dediğiniz için uyarayım, XP falan kurduysanız uyumsuz.

Markayı daha önce hiç duymadım görmedim açıkcası tp link in 4.0 olan adaptörü var onu alsam 5.0 olan kulaklık çalışır mı ?
Birde pc windows7 zaten hatta belki 8.1 kuracağım

Markayı daha önce hiç duymadım görmedim açıkcası tp link in 4.0 olan adaptörü var onu alsam 5.0 olan kulaklık çalışır mı ?
Birde pc windows7 zaten hatta belki 8.1 kuracağım
Dark’ı mı duymadınız? Aslında çok yaygın bir marka ama denk gelmemiş demek ki. Zaten Çin’de üretilip marka basılan ürünler bunlar. Önemli olan içindeki çip ve driver’ı.

Evet çalışır, ufak bir gecikme olur sadece. Bir de pili daha hızlı tükenir. O da iyi bir ürün, tercih edilebilir :)

valla bu konularda pek de alakam olmadığı için duymamıştım :) Dark ı alabilirim incelemede güzel olmuş elinize sağlık bide aynı anda kaç aygıt bağlayabilirim

valla bu konularda pek de alakam olmadığı için duymamıştım :) Dark ı alabilirim incelemede güzel olmuş elinize sağlık bide aynı anda kaç aygıt bağlayabilirim
Teşekkürler :) Benim toplam 2 bluetooth aygıtım var, 2'sini aynı anda bağlayabiliyorum (kulaklık + hoparlör). Daha fazlası bağlanır mı denemedim. İncelemenin altında teknik özellikler spoiler'ı koydum, orada belirtilmiş olabilir belki.

Teşekkürler :) Benim toplam 2 bluetooth aygıtım var, 2'sini aynı anda bağlayabiliyorum (kulaklık + hoparlör). Daha fazlası bağlanır mı denemedim. İncelemenin altında teknik özellikler spoiler'ı koydum, orada belirtilmiş olabilir belki.
Orayı görmemişim dual mode Bluetooth yazıyormuş teşekkür ederim bunu alıcam kesin gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrı almama gerek yok, ben ub 400 kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.

Not:Uygun fiyatlı bir şey alma cızırtı vs yapıyor bilgin olsun.
Teşekkür ederim dark ı alıcam gibi çünkü 5.0 olunca düşük batarya kullanımı diyor

@Evil Belief kanka bişi sorucam amazonda indirimler varken bugün almayı düşünüyorum adaptörü ama dark ın veya tp link in 4.0 adaptörünü alsam xiaomi 5.0 olan kulaklık çalışırmı acaba bilgin var mı ?

@Evil Belief kanka bişi sorucam amazonda indirimler varken bugün almayı düşünüyorum adaptörü ama dark ın veya tp link in 4.0 adaptörünü alsam xiaomi 5.0 olan kulaklık çalışırmı acaba bilgin var mı ?
Evet dostum ikisiyle de çalışır.
5.0 destekli adaptör alırsan seste gecikme daha az olur, daha randımanlı olur ama TP Link'i de alabilirsin, o da kötü değil.

Evet dostum ikisiyle de çalışır.
5.0 destekli adaptör alırsan seste gecikme daha az olur, daha randımanlı olur ama TP Link'i de alabilirsin, o da kötü değil.
çoğunlukla vestel 4.0 olanı kullanıcam 5.0 adaptör alsam bile 4.0 da çalışacağı için seste gecikme etkilemez değilmi doğru anladım
5.0 adaptör almıcam galiba.

çoğunlukla vestel 4.0 olanı kullanıcam 5.0 adaptör alsam bile 4.0 da çalışacağı için seste gecikme etkilemez değilmi doğru anladım
5.0 adaptör almıcam galiba.
Evet, karşılıklı haberleşen 2 ürün arasında standardı düşük olan hangisiyse o geçerli olur şeklinde düşünebilirsiniz.
Yani 5.0 adaptöre 4.0 kulaklık takarsanız 4.0'da çalışır. Çoğunlukla 4.0'lı Vestel'le kullanacaksanız bence de daha ucuz olan 4.0 adaptörlerden birini alın.

Evet, karşılıklı haberleşen 2 ürün arasında standardı düşük olan hangisiyse o geçerli olur şeklinde düşünebilirsiniz.
Yani 5.0 adaptöre 4.0 kulaklık takarsanız 4.0'da çalışır. Çoğunlukla 4.0'lı Vestel'le kullanacaksanız bence de daha ucuz olan 4.0 adaptörlerden birini alın.
tamamdır teşekkür ederim yardımın için son olarak dark 4.0 mı daha iyidir yoksa tp link 4.0 mı bi fikrin var mı acaba ?

Geri