Bluetooth aparatıyla kulaklık bağlıyorum ama sorunum var

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,404
Arkadaşlar ub500 bluetooth aparatı aldım forumdan öneri üzerine, ürün geldi taktım kulaklığım (Anker q30) u bağladım.
1692891875403.png

Şu şekilde 2 kulaklık var, mikrofonu kullanabilmek için 1. yi kullanmak zorundayım fakat onu seçince ses kalitesi 10 da 3 üne falan düşüyor ve mono olarak çalışıyor, alttakini seçtiğimde ise mikrofon çalıştığı anda windowstaki diğer sesler gidiyor. Örnek DC ye girdiğimde sadece dc sesi geliyor diğer sesler gelmiyor ve çözümünü hiç bir yerde bulamadım.
handfree ayarını falan kapattım kökten bozuldu, kulaklığı reslemek zorunda kaldım. yok mu şunun bir çözümü ya?

Son düzenleme:
Kulaklığın mikrofonunu mu kullanmak istiyorsun yoksa aynı anda hem Kulakl hem mikrofon olarak mı?
Aynı anda hem kulaklık hem mikrofon fakat kulaklığı kaliteli olarak kullanmak istiyorum.
Şu an üstteki seçeneği seçtiğimde kulaklık sesi çok kötü oluyor ama aynı anda miki de kullanabiliyorum, alttakinde mikrofon calısırken windows sesleri gelmiyor ama mikrofon calısmadıgında üstteki ayara göre çok daha kaliteli bir ses veriyor.

Arkadaşlar ub500 bluetooth aparatı aldım forumdan öneri üzerine, ürün geldi taktım kulaklığım (Anker q30) u bağladım.
Alıntıyı görüntüle
Şu şekilde 2 kulaklık var, mikrofonu kullanabilmek için 1. yi kullanmak zorundayım fakat onu seçince ses kalitesi 10 da 3 üne falan düşüyor ve mono olarak çalışıyor, alttakini seçtiğimde ise mikrofon çalıştığı anda windowstaki diğer sesler gidiyor. Örnek DC ye girdiğimde sadece dc sesi geliyor diğer sesler gelmiyor ve çözümünü hiç bir yerde bulamadım.
handfree ayarını falan kapattım kökten bozuldu, kulaklığı reslemek zorunda kaldım. yok mu şunun bir çözümü ya?
Yok. Bende de Anker Q10 vardı sorunu mikrofonu komple iptal ederek çözdüm. Bluetooth kulaklıkların genel sorunu denebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,600
Üyeler
185,293
Son üye
ausschw1tz
Geri