Mr.White 80+ Bronze Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1,471 Reaksiyon skoru 1,061 5 Şubat 2023 #1 Bütçe 700 Çoğunlukla dışarda olmak üzere ara ara evde bilgisayara bağlayıp müzik dinleyeceğim bir hoparlör arıyorum, kullanıp memnun kaldığınız hoparlör varsa tavsiyeleriniz paylaşabilir misiniz?
Çoğunlukla dışarda olmak üzere ara ara evde bilgisayara bağlayıp müzik dinleyeceğim bir hoparlör arıyorum, kullanıp memnun kaldığınız hoparlör varsa tavsiyeleriniz paylaşabilir misiniz?
T Tosbaterbiyecisi 80+ Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Reaksiyon skoru 31 5 Şubat 2023 #2 Bütçene göre yazayım hocam ben aldım bayaa memnun kaldım anker soundcore motion b.Bu fiyata göre sesi bayaa tatmin edici şarjı da çok iyi gidiyor
Bütçene göre yazayım hocam ben aldım bayaa memnun kaldım anker soundcore motion b.Bu fiyata göre sesi bayaa tatmin edici şarjı da çok iyi gidiyor
Mr.White 80+ Bronze Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1,471 Reaksiyon skoru 1,061 5 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 calmdown yazmış: Bütçene göre yazayım hocam ben aldım bayaa memnun kaldım anker soundcore motion b.Bu fiyata göre sesi bayaa tatmin edici şarjı da çok iyi gidiyor Devamı için tıklayın... Bluetooth 4.2 destekliyor bir sorun yaratıyor mu?
calmdown yazmış: Bütçene göre yazayım hocam ben aldım bayaa memnun kaldım anker soundcore motion b.Bu fiyata göre sesi bayaa tatmin edici şarjı da çok iyi gidiyor Devamı için tıklayın... Bluetooth 4.2 destekliyor bir sorun yaratıyor mu?
T Tosbaterbiyecisi 80+ Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Reaksiyon skoru 31 5 Şubat 2023 #4 Hiç bir sorun yok dostum.Hem tv box hem telefonda kullanıyorum çok memnunum