Bluetooth klavye önerisi

Hocam biraz daha çıkarsanız 1300 e aigo a68 var ama ışıksız bir model. Ayrıca Bluetooth ile bu bütçedeki klavyelerde gecikme yaşayabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam biraz daha çıkarsanız 1300 e aigo a68 var ama ışıksız bir model. Ayrıca Bluetooth ile bu bütçedeki klavyelerde gecikme yaşayabilirsiniz.
Aynı zamanda aynı fiyatta aigo a87 modeli de varmış, onu yeni gördüm.

Hocam selamlar,
Aşırı sıklıkla olmasa da kızımın kullandığı sistemde alttaki ürünü scum 7 days to die rust infected days gone tarzı oyunlarda kendim şahsen saatlerce kullandığım oluyor. Hatta kızım da roblox lol pk xd oyunlarda kullanıyor bu klavyeyi ve fazlasıyla memnunuz. Bir e-spor oyuncusu değilim, aşırı da oyun sevdam olamıyor haliyle.. Ama oynadığımda daha bugüne kadar tık demedi. Klavye bluetooth lu ve 2 kalem pille çalışıyor, gecikme sorunu asla yaşamadık ve 6 ay oldu bana mısın demedi hiçbir işimde (Ki boyutu küçük olduğu için laptop çantama atıp işyerime götürüyorum ve işim gereği bazen bu klavyeyi 3d max çizimler için aktif de kullanıyorum, ufacık bir sorun yaşatmadı bana...) Bu tarz bir kullanım alışkanlığı sizin tanımınıza uyuyorsa önerebilirim, iyi forumlar..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,730
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri