Öneri Bluetooth Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,543
3 yıldan uzun süredir Oppo Enco Buds kullanıyordum çok iyi kulaklık hiç sorun yaşamadım ama üst üste çok fazla düşürdüm zamanında da üstünden at arabası geçmişti bağlantı sorunu yaşıyorum o yüzden yenisini alacam.

500 liraya almıştım oppoyu bass olarak çok iyiydi mikrofon pek iyi değildi. Bütçem belirli değil ama 2k üstünü veremem mümkünse aşağısı. Alma amacım dışarıda kullanırken müzik dinlemek ve ünide bazı online dersleri dışarıda yapmam gerekecek o sebeple mikrofonu kötü olmamalı. Oyun performansı önemli değil oyun için iyi bir kulaklığımı var.

Asıl amaç müzik ve online ders.

QCY Melobuds Pro öneririm iki arkadaşıma aldırdım ikiside memnunlar baya

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
3 yıldan uzun süredir Oppo Enco Buds kullanıyordum çok iyi kulaklık hiç sorun yaşamadım ama üst üste çok fazla düşürdüm zamanında da üstünden at arabası geçmişti bağlantı sorunu yaşıyorum o yüzden yenisini alacam.

500 liraya almıştım oppoyu bass olarak çok iyiydi mikrofon pek iyi değildi. Bütçem belirli değil ama 2k üstünü veremem mümkünse aşağısı. Alma amacım dışarıda kullanırken müzik dinlemek ve ünide bazı online dersleri dışarıda yapmam gerekecek o sebeple mikrofonu kötü olmamalı. Oyun performansı önemli değil oyun için iyi bir kulaklığımı var.

Hocam ben xiaomi buds 6 aldım çok memnunum özellikle mikrofonunda çünkü yapay zekalı ses engelleyici var ayrıca aktif gürültü engellemeylede dışarıdaki seslerin çoğunu engelliyor ses kaliteside baya iyi yani öneririm samsung galaxy buds fe de alabilirsin fakat şarj ömrü xiaomi buds 6 samsung buds fe den baya üstün bence xiaomi buds 6 al pişman olmazsın

• Beğen
Bende airpods 4 anc var, babam kulaklık istedi ona galaxy buds 3 aldım ( fiyatı 3k internette ) gerçekten parasının hakkını veren benimkini pek aratmayan güzel bir icat. Mikrofonu ve bass ı baya iyi 3 verip bunu almayı öneririm.

• Beğen
Hocam ben xiaomi buds 6 aldım çok memnunum özellikle mikrofonunda çünkü yapay zekalı ses engelleyici var ayrıca aktif gürültü engellemeylede dışarıdaki seslerin çoğunu engelliyor ses kaliteside baya iyi yani öneririm samsung galaxy buds fe de alabilirsin fakat şarj ömrü xiaomi buds 6 samsung buds fe den baya üstün bence xiaomi buds 6 al pişman olmazsın
Redmi buds 6 mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende airpods 4 anc var, babam kulaklık istedi ona galaxy buds 3 aldım ( fiyatı 3k internette ) gerçekten parasının hakkını veren benimkini pek aratmayan güzel bir icat. Mikrofonu ve bass ı baya iyi 3 verip bunu almayı öneririm.
O kadar veremem

Redmi buds 6 mı?

O kadar veremem
Evet hocam redmi buds 6

Evet hocam redmi buds 6
Şarjı en çok giden kulaklıklardan biridir seside çok fazla çıkıyor full seste dinlersen sağır bile olabilirsin gürültü engelleme + sesi fullediğinde dibindeki düğünün sesini bile duymazsın o kadr diyorum al bence pişman olmazsın

• Beğen
Evet hocam redmi buds 6

Şarjı en çok giden kulaklıklardan biridir seside çok fazla çıkıyor full seste dinlersen sağır bile olabilirsin gürültü engelleme + sesi fullediğinde dibindeki düğünün sesini bile duymazsın o kadr diyorum al bence pişman olmazsın

Aramak istediğin ürünü yaz...
Ana Sayfa
Elektronik
Telefon & Aksesuar
Bluetooth Kulaklık
Xiaomi Redmi Buds 6 Active Bluetooth Kulaklık Siyah
Ürün Kodu: 25006032003
Marka:
Xiaomi
Renk: Siyah
A101 Ekstra'ya Özel
Ürün Özellikleri

Boyutlar ve ağırlık

Tek kulaklığın ağırlığı: 4 g

Toplam ağırlık: 36 g

Tek kulaklığın boyutu: 32 x 17,8 x 18,5 mm

Şarj kutusunun boyutları: 49 x 48,6 x 23 mm

Şarj etme

Pil kapasitesi

Kulaklıklar: 37mAh

Şarj kutusu: 475mAh

Kulaklıklar: 90 dakika

Şarj kutusu: 120 dakika

Şarj bağlantı noktası: USB Type-C

Kulaklık giriş parametreleri: 5V 50 mA MAKS(tek kulaklık)

Pil ömrü

Tek şarjla pil ömrü: 6 saat

Şarj kutusunun pil ömrü: 30 saat

Bağlantı: Bluetooth sürümü

Bluetooth: 5.4

İletişim aralığı: 10 m (engelsiz açık alan)

Dediğin bu mu? 90a 120

• Beğen
Aramak istediğin ürünü yaz...
Ana Sayfa
Elektronik
Telefon & Aksesuar
Bluetooth Kulaklık
Ürün Kodu: 25006032003
Marka:
Xiaomi
Renk: Siyah
A101 Ekstra'ya Özel
Ürün Özellikleri

Boyutlar ve ağırlık

Tek kulaklığın ağırlığı: 4 g

Toplam ağırlık: 36 g

Tek kulaklığın boyutu: 32 x 17,8 x 18,5 mm

Şarj kutusunun boyutları: 49 x 48,6 x 23 mm

Şarj etme

Pil kapasitesi

Kulaklıklar: 37mAh

Şarj kutusu: 475mAh

Kulaklıklar: 90 dakika

Şarj kutusu: 120 dakika

Şarj bağlantı noktası: USB Type-C

Kulaklık giriş parametreleri: 5V 50 mA MAKS(tek kulaklık)

Pil ömrü

Tek şarjla pil ömrü: 6 saat

Şarj kutusunun pil ömrü: 30 saat

Bağlantı: Bluetooth sürümü

Bluetooth: 5.4

İletişim aralığı: 10 m (engelsiz açık alan)

Dediğin bu mu? 90a 120
Hayır hocam bu değil

Screenshot_20250916-225248_Chrome.webp

Dediğim kulaklık bu

• Beğen
  • Beğen
Kanka 42 saat gidiyo kutuyla beraber daha ne olsun en üst düzey bu fiyatlarda o zaten ben daha çok gidenini görmedim

• Beğen
  • Beğen

lenovo gm 2 pro f/p

• Beğen
  • Beğen
Geri