Neler Yeni

Bluetooth Kulaklığımda Sürekli Ses Kesiliyor

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Merhabalar, telefonum Xiaomi Redmi 9T modeli kulaklığım ise Anker R100. Bu kulaklıktan önce Honor Choice Earbuds kullandım ve iki kulaklıktada aynı şekilde ses kesilmeleri oluyor, kulaklıkların ilk alındığı zamanlar sorun olmamıştı fakat 1 hafta içerisinde iki kulaklıktada kesilmeler başladı ilk başta sorun kulaklıkts sanıp Honor dan Ankere geçtim fakst sorun kulaklıkta değil anlaşılan. Telefonu kulaklıklara yaklaştırdığımda kesilme olmuyor fakat dışarıda gezerkende telefon çenemde gezemem. Bu sorun kapalı alanlar dışında dışarıda yürürken telefon cebimde iken oluyor ve sürekli aralıklı şekilde ses kesiliyor bir çok yöntem denedim olmadı. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Farway

80+ Silver
Telefon Codec i hangisinde AAC mi yoksa SBC mi. Aptx ise bir kapa AAC yi dene ya da sbc yi.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon Codec i hangisinde AAC mi yoksa SBC mi. Aptx ise bir kapa AAC yi dene ya da sbc yi.

Denedim onu fark etmemişti AAC kapalı veya açıkta. Artıdan AAC kapalı iken ses rezalet geliyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,638
İsim
Mert Can Ergün

Iron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Demirkan Akdoğan
Merhabalar, telefonum Xiaomi Redmi 9T modeli kulaklığım ise Anker R100. Bu kulaklıktan önce Honor Choice Earbuds kullandım ve iki kulaklıktada aynı şekilde ses kesilmeleri oluyor, kulaklıkların ilk alındığı zamanlar sorun olmamıştı fakat 1 hafta içerisinde iki kulaklıktada kesilmeler başladı ilk başta sorun kulaklıkts sanıp Honor dan Ankere geçtim fakst sorun kulaklıkta değil anlaşılan. Telefonu kulaklıklara yaklaştırdığımda kesilme olmuyor fakat dışarıda gezerkende telefon çenemde gezemem. Bu sorun kapalı alanlar dışında dışarıda yürürken telefon cebimde iken oluyor ve sürekli aralıklı şekilde ses kesiliyor bir çok yöntem denedim olmadı. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Selamlar aynı telefon markasında aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar aynı telefon markasında aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi?

Sorun telefon kaynaklı olduğunu düşünüyorum bir yabancıda aynı sorunu yaşamış ve bunun için büyük miui 13 güncellemesini bekleyin demiş, gelicek olan güncellemeyi bekliyorum. Bunun yanında geçici çözüm olarak bluetooth, wifi ayarlarını sıfırlamaya dair bir şey var onu deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,856
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom