Smith & Wesson
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 954
Öneriniz var mı kullanıp memnun olanlar jbl markası var nasıl o sizce
Kullandığım için tavsiye ediyorum güzel fiyattaÖneriniz var mı kullanıp memnun olanlar jbl markası var nasıl o sizce
şimdi anneme alacağım ses kalitesi ve mikrofon kalitesi önemli konuşmalarını kulaklık ile yapacak çünküKullandığım için tavsiye ediyorum güzel fiyatta
![]()
Soundpeats Air3 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Soundpeats Air3 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Soundpeats Air3 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 689,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anneme alacağım müzik dinliyor birde telefonla konuşmak için mikrofon kalitesi iyi miGünlük kullanım içinse qcy t13 mikrofonuda ses performansıda yeterli
İyi hocam piyasadaki en f/p model dakika 9'da mikrofon testi varşimdi anneme alacağım ses kalitesi ve mikrofon kalitesi önemli konuşmalarını kulaklık ile yapacak çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anneme alacağım müzik dinliyor birde telefonla konuşmak için mikrofon kalitesi iyi mi
Soundliberty 53pro kullandım memnunum.Öneriniz var mı kullanıp memnun olanlar jbl markası var nasıl o sizce
Tamam bakacağım şimdi çok teşekkürlerİyi hocam piyasadaki en f/p model dakika 9'da mikrofon testi var
Kanka kendim kullanıyorum mikrofon kalitesi güzel ses kalitesi gayet sağlamşimdi anneme alacağım ses kalitesi ve mikrofon kalitesi önemli konuşmalarını kulaklık ile yapacak çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anneme alacağım müzik dinliyor birde telefonla konuşmak için mikrofon kalitesi iyi mi