Neler Yeni

Bluetooth Kulaklık Arıyorum

emeran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emirhan
Merhabalar aklımda şuan 4 adet kulaklik var Bunlar Qcy T13 ANC,Anker r50i,Huawei Freebuds SE ve realme T100 Herhangi bir yere giderken müzik dinlemek sporda kullanmak için alacağım hangisinin önerirsiniz sizin önerilerinize de açığım. Teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hamka
Merhabalar aklımda şuan 4 adet kulaklik var Bunlar Qcy T13 ANC,Anker r50i,Huawei Freebuds SE ve realme T100 Herhangi bir yere giderken müzik dinlemek sporda kullanmak için alacağım hangisinin önerirsiniz sizin önerilerinize de açığım. Teşekkür ederim:)
Qcy t13 anc kullanıyorum memnunum ama sen diğer arkadaşların yorumlarını da gözden geçir veya YouTube'adan performans-analiz karşılaştırmalarına bak daha iyi karar verirsin.

Enyune61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf Necmi Çakır
Ben Havit h630bt kullanıyorum bı sıkıntısını görmedim kulağın büyük ise tam oturuyor bana tam oldu onerebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,766
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp
Top Bottom