Neler Yeni

Bluetooth kulaklık için Bluetooth adaptör önerisi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bütçe
100
Masaüstünde normalde Headset kullanırım ancak şu sıralar İzmir'in yaz sıcağı cidden bunaltıyor.
Ben de Xiaomi bluetooth kulaklıklarımı kullanmak istiyorum ancak masaüstünde Bluetooth adaptör bulunmuyor. Mecbur almam lazım.

Kasa maksimum 1 metre uzaklıkta oluyor onu söyleyeyim.
Bütçem 100TL, en iyisi ne ise onu önerin lütfen :D

Not: TP-LINK'in bir ürünü güzel durdu ancak Bluetooth bağlantılardan pek anlamadığımdan soruyorum, sizce bu alınır mı?

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Masaüstünde normalde Headset kullanırım ancak şu sıralar İzmir'in yaz sıcağı cidden bunaltıyor.
Ben de Xiaomi bluetooth kulaklıklarımı kullanmak istiyorum ancak masaüstünde Bluetooth adaptör bulunmuyor. Mecbur almam lazım.

Not: TP-LINK'in bir ürünü güzel durdu ancak Bluetooth bağlantılardan pek anlamadığımdan soruyorum, sizce bu alınır mı?
Bnde bi tane var 10cm ileride cekmiyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin

hocam yurtdışından önermem gerek çünkü tr de getirmiyorlar 15 tl vergi alırlar 1 haftada gelir ama sağlam karttır biraz bütçeyi aşarsın ama çok iyi kart yorumlarına bakarsan görürsün (intelin çiplerini kullanıyorlar)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yurtdışından önermem gerek çünkü tr de getirmiyorlar 15 TL vergi alırlar 1 haftada gelir ama sağlam karttır biraz bütçeyi aşarsın ama çok iyi kart yorumlarına bakarsan görürsün (intelin çiplerini kullanıyorlar)
Hocam bu kadarına gerek yok ya. Hem gelene kadar yaz biter temmuz falan olur. Ben direkt USB alıp geçmek istiyorum. Oyunda yine Headset kullanırım ama günlük kullanımda kulak içi bluetooth kulaklık kullanmak daha mantıklı geliyor.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Hocam bu kadarına gerek yok ya. Hem gelene kadar yaz biter temmuz falan olur. Ben direkt USB alıp geçmek istiyorum. Oyunda yine Headset kullanırım ama günlük kullanımda kulak içi bluetooth kulaklık kullanmak daha mantıklı geliyor.
sen bilirsin hocam ömürlüktür ama pişman olmazsın ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

trde 500tlye koymuşlar hocam https://www.gittigidiyor.com/bilgis...-kablosuz-adaptor-bluetooth-5-1_pdp_689628315

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Ben yaşamadım binlerce yorum var çoğu kişi memnun bazılarını bozuk ürün denk geliyor bazılarındada adaptör değil bağlamaya çalıştıkları üründe sorun oluyor
Üründe sorun olsa telefona macbooka falan baglayamam da adaptör de bi kolpalik var baya oldu da garanti falan varmi bilmiyorum.

kamyoncu36

80+ Bronze

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Gecikme konusunda ugrenin daha iyi olacağını düşünüyorum ayrıca daha kaliteli alınır

Top Bottom