Ne knkParamda cebime kalsın diyorsan ben çok hoş duruyor mikrofon olarak çok profesyonel değil ama ses kalitesi olarak ben beğendim.
Linki patlaşmayı unutmuşum kbNe knk
Knk bunu aldım yalnız geri aiiade ettim ses kalitesi iyi gelmedi bana bir de f/p olmasın kaliteli bir şey arıyoruzLinki patlaşmayı unutmuşum kbBunun beyazı ya da mavisi bende siyahı var gerçi
![]()
Havit H655bt Hibrit Anc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık - 76 Saat Batarya, Enc, Anc,Çift Cihaz Desteği,Hi-Res - Fiyatı, Yorumları
Havit H655bt Hibrit Anc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık - 76 Saat Batarya, Enc, Anc,Çift Cihaz Desteği,Hi-Res yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
baseus d05Bütçe 3-5 k arası dostlar hatuna hediye alacağım. Mic kalitesi iyi ve müzikte de fena olmayan modeller lazım kulak içi Kulak üstü fark etmez önerilerinize açığım
nasıldır hocam kullanıyor musunuz?baseus d05
evet kullandım zamanında gecikmesi olur sesi olur iyi o fiyatanasıldır hocam kullanıyor musunuz?
3-5k arası bir şey arıyorum almışken daha kaliteli bir şey alabilirim var mı başka bir önerinizevet kullandım zamanında gecikmesi olur sesi olur iyi o fiyata
ne tür sarkılar dinliyor reis3-5k arası bir şey arıyorum almışken daha kaliteli bir şey alabilirim var mı başka bir öneriniz
tr pop yabancı pop öyle aman aman baslı şarkılar dinlemez sevmez dene tür sarkılar dinliyor reis
cmf buds pro 2 olabilir yada https://www.akakce.com/bluetooth-ku...liberty-4-tws-kulak-ici-fiyati,481707235.htmltr pop yabancı pop öyle aman aman baslı şarkılar dinlemez sevmez de
anker iyidir dostum teşekkür ettim bunları bi araştırayım eline koluna sağlık
varsa kulak üstü de olur bu fiyatlara yakınanker iyidir dostum teşekkür ettim bunları bi araştırayım eline koluna sağlık