Neler Yeni

Bluetooth Kulaklik Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuz Kaan Üremiş
Merhaba. Butceme uyan kulakliklari asagiya yazdim. Bisikletli kurye oldugum icin birinci onceligim arama ses kalitesi yani esen ruzgarda bile sesimin karşıya net gitmesi anlasilir olmasi, onun disinda batsrya suresi 8 saat ve ustu olursa iyi olur (kulakligin, kutu degil tabii ki). Muzik de dinliyorum surekli ama fazla muzik kulagim yoktur. Şu anki Lenovo LP40 Pro kulakligimdan bile genelde memnundum muzik konusunda. Yani 2. 3. onceligim diyebilirim.

Soundcore Life a1.
JBL 230nc.
Soundcore Anker P40'i.
Sony wf C500.
Soundcore Anker p3.
Jabra Elite 4
JBL Tune Flex.

ConquerorXIV

80+ Gold
buds 2 pro

ConquerorXIV

80+ Gold

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Burak
Jabra Connect 5T , mikrofon ağırlıklı fantastik bir kulaklık fakat kronik dip ses sorunu olduğu için Jabra Elite 5'ten pahalı olması gerekirken 4 'ten daha ucuz TR' de. Yurtdışı fiyatlarını bilmiyorum, çalışırken kullanacağın için dip sesi duymazsın ama sessiz ortamda kendini belli eder. Mikrofon kalitesi Airpods Pro'lardan dahi iyi. Bizzat kendim iade etme sürecimde toplamda 1 ay kullandım, yol kenarında akan trafikte dahi ses karşıya cam gibi gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuz Kaan Üremiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jabra Connect 5T , mikrofon ağırlıklı fantastik bir kulaklık fakat kronik dip ses sorunu olduğu için Jabra Elite 5'ten pahalı olması gerekirken 4 'ten daha ucuz TR' de. Yurtdışı fiyatlarını bilmiyorum, çalışırken kullanacağın için dip sesi duymazsın ama sessiz ortamda kendini belli eder. Mikrofon kalitesi Airpods Pro'lardan dahi iyi. Bizzat kendim iade etme sürecimde toplamda 1 ay kullandım, yol kenarında akan trafikte dahi ses karşıya cam gibi gidiyor.
Merhaba. Simdi kontrol ettim, bahsettiginiz Jabra Connect 5T, Jabra elite 5, Anker Soundcore p40i
Bunlarin ucu de butceme uyuyor hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,149
Üyeler
163,790
Son üye
Collier
Top Bottom