DOstum kronik olmasada oyle olaylar olabiliyorKulak içi kulaklık Bluetoothlu 2500 tl ye kadar kronik sıkıntısı ( capsule 3 pro gibi sol tarafının bozulması ) olmayan kulaklık öneriniz var mı
Ben realme t100 modelini kullanıyorum şuanda 750 tl falan sanırım yanlış bilmiyorsam 6 7 aydır kullanıyorum belki daha fazla bir arızası yok ömrü de uzun mikrofon kalitesi de güzel tavsiye ederim bi incelemesine bak istersenKulak içi kulaklık Bluetoothlu 2500 tl ye kadar kronik sıkıntısı ( capsule 3 pro gibi sol tarafının bozulması ) olmayan kulaklık öneriniz var mı
Hocam onun tasarımı bana hitap etmiyor ama teşekkür ederim öneriniz için.Buds FE.
Liberty 4 NC'de bakılabilir.Hocam onun tasarımı bana hitap etmiyor ama teşekkür ederim öneriniz için.
Bütçemi biraz açıyor ben de duymuştum ama maalesef bütçemi aşıyor.Liberty 4 NC'de bakılabilir.
Elite 5 tam bütçenize göre.Bütçemi biraz açıyor ben de duymuştum ama maalesef bütçemi aşıyor.
Hocam bu tarz tasarımlar bana hitap etmiyor fasulye mi deniyor bilmiyorum ama .
5i alabilirsin o halde.Hocam bu tarz tasarımlar bana hitap etmiyor fasulye mi deniyor bilmiyorum ama .
6i hakkında biri bilginiz var mıdır hocam acaba? 5i ile arasında 700 TL fiyat farkı varmış.
6i hem ses yüksekliği olarak hem de ANC olarak daha üstün bir model.6i hakkında biri bilginiz var mıdır hocam acaba? 5i ile arasında 700 TL fiyat farkı varmış.