Neler Yeni

bm800 bu mikrofon alınır mı

r3sta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Canıkatı
BM800 kullanıcısıyım sesi çok güzel fakat... ses kartsız kullanamazsın haberin olsun ikinci el ses kartları 1000TL civarında ses kartsız kullanmaya çalışırsan iğrenç bi ses alırsın ve her problemi yaşarsın.

r3sta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Canıkatı
last voice set alabilirsin set halinde uygun bence

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@r3sta hocam evet ses kartlı ile kartsız halinde büyük bir fark var ancak ses kartsız bende iğrenç bir ses gelmedi?

r3sta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Canıkatı
@r3sta hocam evet ses kartlı ile kartsız halinde büyük bir fark var ancak ses kartsız bende iğrenç bir ses gelmedi?
Hocam kesinlikle şart... Ben phantom power aldım yanında 7.1 usb ses kartıyla geldi şu 30 lira olan ucuz dönüştürücüyle. Mikrofonun çalışabilmesi için 48v phantom power veya phantomlu ses kartı şart yoksa ses alamazsın. 1 hafta boyunca o ses kartıyla sorunsuz kullandım fakat yine de çok fazla dip ses vardı önemsemedim sonra ses kartı bozuldu sanırım şuan berbat bir ses veriyor cızırtılı, tıss sesli kesinlikle kullanılamaz. Demem o ki sadece phantomla da doğru dürüst çalışamaz ve örneğin ses kaydı alacaksın amatör şarkı yapacaksın v.s sesini gecikmeli duyarsın ve konuşamazsın şarkıyı söyleyemezsin. Bu profesyonel mikrofonlar ses kartsız kullanılamaz kesinlikle. Eğer yayın için vs düşündüysen usb mikrofonlara yönelmeni tavsiye ederim. Eğer şarkı vs de yaparım diyorsan çok güzel bir mikrofon fakat ses kartı şart altını çiziyorum.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru demişsiniz ben eski farklı bir konum sanmışım nasıl olduysa fp ancak ses kartı kesinlikle şart
Bide ses kartsız niye ses alamazsınız dediniz ses alınabiliyor
Hocam kesinlikle şart... Ben phantom power aldım yanında 7.1 usb ses kartıyla geldi şu 30 lira olan ucuz dönüştürücüyle. Mikrofonun çalışabilmesi için 48v phantom power veya phantomlu ses kartı şart yoksa ses alamazsın. 1 hafta boyunca o ses kartıyla sorunsuz kullandım fakat yine de çok fazla dip ses vardı önemsemedim sonra ses kartı bozuldu sanırım şuan berbat bir ses veriyor cızırtılı, tıss sesli kesinlikle kullanılamaz. Demem o ki sadece phantomla da doğru dürüst çalışamaz ve örneğin ses kaydı alacaksın amatör şarkı yapacaksın v.s sesini gecikmeli duyarsın ve konuşamazsın şarkıyı söyleyemezsin. Bu profesyonel mikrofonlar ses kartsız kullanılamaz kesinlikle. Eğer yayın için vs düşündüysen usb mikrofonlara yönelmeni tavsiye ederim. Eğer şarkı vs de yaparım diyorsan çok güzel bir mikrofon fakat ses kartı şart altını çiziyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,161
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom