Bmw 320i ed kaça satılır

Honda CRX

80+
Reaksiyon skoru
118
Sadece ön sağ far değişenli(orijinal bmw farı) 180.000 kmde. Kaputta 2 tane milimetrelik göçük var başka hiçbir sorunu yok. Birisi 1.150 teklif etmiş çok dip fiyat geldi. Araç 2015 yılının sonuna doğru üretilme. Makyajlı kasa.

Sadece ön sağ far değişenli(orijinal bmw farı) 180.000 kmde. Kaputta 2 tane milimetrelik göçük var başka hiçbir sorunu yok. Birisi 1.150 teklif etmiş çok dip fiyat geldi. Araç 2015 yılının sonuna doğru üretilme. Makyajlı kasa.
Rengi ne İc dosemesi ne renk paketi ne

Dışı beyaz. İçi suni deri(krem rengi), sunroofda var. Renk paketi dediğiniz nedir tam olarak? Babam biliyorda ben tam bilmiyorum anlatırsanız sevinirim.
Renk paketi degil virgul koymayi unuttum kusura bakma paketi ne yani 40.yil mi m plus falan mi

1.235.000 gider hocam

Kankam lci stop falan varsa 1.285.000 e gider
Lci stop ne demek bilmiyorum. Normal arabada hangi stoplar gelebiliyor yazabilirseniz karşılaştırabilirim. Led farlar var. Güzel araba aslında ama eskidi maalesef. Yordum kusura bakmayın.

Lci stop ne demek bilmiyorum. Normal arabada hangi stoplar gelebiliyor yazabilirseniz karşılaştırabilirim. Led farlar var. Güzel araba aslında ama eskidi maalesef. Yordum kusura bakmayın.
Estagfurullah reis lci far makyajli far gibi bisey eger araba makyajliysa zaten lci farlidir stop fotografi varsa gormem daha iyi olur da dedigim gibi o fiyata gidebilir

Estagfurullah reis lci far makyajli far gibi bisey eger araba makyajliysa zaten lci farlidir stop fotografi varsa gormem daha iyi olur da dedigim gibi o fiyata gidebilir
Makyajlı kasa hocam. Dediğiniz fiyat iyi mi? 1.5e ilanlar gördüm.

images (25).webp
lci stop bu
images (24).webp

Standart far lci far farkı da bu

Araç Standart paket ise 1.150 1.200 arası gider. Verdikleri fiyat iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,519
Üyeler
187,694