Neler Yeni

bmw 520d aracımdaki arıza acill

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,463
İsim
uwu
almanlar illa masraf cıkarır ama alman almandır hocam. anneme sıfır chery aldık 6ay sonra satıp 17 f30 aldık cok daha cok sevdi
Kalitesine bir şey diyemem ama chery i atik kullanamaz motor araba için küçük geliyor

RaeMint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Alp
Eski alman kumar oynamak gibi umarım bu oyunu zarar görmeden başkasına devredersin
yok be reis elektroniksel çıkıcağını bekliyoduk zaten alırken mekaniksel bi sıkıntı çıkarmaz kolay kolay 2000 dizel 184 lük motor en sorunsuzlarından biri tabi yaşı gereğiyle ufak tefek şeyler çıkabiliyor bu paraya saçma sapan bi arabanın sıfırını almak yerine bunu aldık hem dikkat çekici konforlu çokta yakmıyor perfomansıda güzel ama alırken extra 100bin daha çıkabiliceğini düşünerek alın yoksa pişman eder parçaları pahalı biraz bakımları falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

almanlar illa masraf cıkarır ama alman almandır hocam. anneme sıfır chery aldık 6ay sonra satıp 17 f30 aldık cok daha cok sevdi
iyi olmuş kral inşallah 2000 dizel aldınız 320i ed ler falan sıkıntırıdr çünkü

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,463
İsim
uwu
yok be reis elektroniksel çıkıcağını bekliyoduk zaten alırken mekaniksel bi sıkıntı çıkarmaz kolay kolay 2000 dizel 184 lük motor en sorunsuzlarından biri tabi yaşı gereğiyle ufak tefek şeyler çıkabiliyor bu paraya saçma sapan bi arabanın sıfırını almak yerine bunu aldık hem dikkat çekici konforlu çokta yakmıyor perfomansıda güzel ama alırken extra 100bin daha çıkabiliceğini düşünerek alın yoksa pişman eder parçaları pahalı biraz bakımları falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi olmuş kral inşallah 2000 dizel aldınız 320i ed ler falan sıkıntırıdr çünkü
Tercih meselesi ben alman alınacaksa sıfır yada ilk 5 yaşı içerisinde alınmalı km de 100k km yi geçmemeli diye düşünüyorum ve dikkat çekici olduğunu düşünmüyorum burada her e60 gördüğümde bunun masrafını nasıl ödüyorlar diye düşünüyorum o eski BMW ler ve kuş grubunu kullanan ciddi anlamda zengindir hem yakıtı ödeyecek kadar hemde masrafı için

(Aktif günlük kullandığımız araba 100kmde 170 lira yakıyor %70 klima açık )

RaeMint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Alp
Tercih meselesi ben alman alınacaksa sıfır yada ilk 5 yaşı içerisinde alınmalı km de 100k km yi geçmemeli diye düşünüyorum ve dikkat çekici olduğunu düşünmüyorum burada her e60 gördüğümde bunun masrafını nasıl ödüyorlar diye düşünüyorum o eski BMW ler ve kuş grubunu kullanan ciddi anlamda zengindir hem yakıtı ödeyecek kadar hemde masrafı için

(Aktif günlük kullandığımız araba 100kmde 170 lira yakıyor %70 klima açık )
tabii ki herkesin kendi düşüncesi ama sanıldığı kadar masraflı değil tabi gidipte yazılımlı stage 2 e60 almazsanız bizim araba 330 binde tık yok tertemiz

Top Bottom