saol kral bunu degerlendırıcım megan 1 coupe ne dıyorsun
Valla usta ben eski araçlarla olan sayfamı kapadım
Araçları hafızamdan sildim ve unuttum
Hep lüks fakat eski araçlara bindim ben 4 sene önceye kadar. Yine kaşınıp bu sefer 2006 manuel volvo s60r alacak iken ki kendisi 300 hp 400 tork birşeydir 3 ay bekleyip araç adamın söylediği gibi çıkmayınca profesörlüğe de atom fiziğine de lanet olsun diyip hiç yapmayacağımı düşündüğüm bir şey yaparak gittim sıfır araç aldım. Allahım bu nasıl bir rahatlıkmış. İnanır mısın kaputu açıp suyuna bile bakmıyorum. Suyu falan biterse yansın yapsınlar garantiden ne bileyim kasko halletsin falan
Bana kimse 2-3 yaştan büyük araç aldıramaz artık. Sanayideki tanıdıkları unuttum haftasonlarım bana kaldı. Stres yok. Parça bulacağım diye 100 kişiyle gruplarda arkadaş olmak yok. Adamların suyuna gitmek yok. Al twingo bir tane bak keyfine. Üstü de açılıyor, Eşim aracı öğrensin diye almıştım. Kaybedeceğimiz parayı bilelim dedim
Yapamadı manuel diye. Topladım az buçuk 2 senede 200 bin km bindim. Valla süper araç. Parçası ucuz şirin bişi. Gitmez ama az yakar. Meraklısı çoktur falan. Piyasası olmayan araba alma. Bütçen olunca alırsın iyisini.