Neler Yeni

bmw e 30 1993 alınır mı eskı bmw

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yağız
eskı kasa bmw araştırıyorum yaşım genç güzel otururaklı bır araba bakıyorum bütcem cok yok diye eskı kasalara bakıyorum en sorunsuzu bmw modellerınde hangılerıdır

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
eskı kasa bmw araştırıyorum yaşım genç güzel otururaklı bır araba bakıyorum bütcem cok yok diye eskı kasalara bakıyorum en sorunsuzu bmw modellerınde hangılerıdır
bir bmw hayranı olarak eski kasa bmwler seni çok yorar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,564
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bir bmw hayranı olarak eski kasa bmwler seni çok yorar
Sırf o yüzden Megane 1 coupe almak istiyorum 1.6-2.0 atmosferik elektrik sorunu olsada onu çözdünmü yakar ama gider gözüyle bakıyorum
(kısmet olursa seneye istiyorum)

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Yavuz
Paran varsa al.

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Migel
Vazgeç bu sevdadan. 2 kere sıfırdan araç topladım. Param da vardı zamanımda. Şimdi acıyorum hem paraya hem zamanıma :) Bmw bütçen yok ise sorunsuz araç iddia ediyorum bulamazsın. Bulsan bile yine sorun yaşayacaksın. Eğer sadece araç alacak kadar bütçen var ise direk piyasa arabalarına yöneleceksin. Piyasada bol olan parça sıkıntısı olmayan ustası olan araçlara. İlla eski kasa bmw istiyorum diyorsan aracı ne kadara alıyorsan onun yarısı ile aracın parası kadar olan bir parayı kenara koy. Sonra üzülürsün. Benden tavsiye sen istediğini yap :)

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
93 model e30 sadece touring ve cabrio olarak var. İkisininde düzgün sayılabilecek minimum fiyatları bile çok çılgınca. Hiç anlamıyorsan bulaşma derim.

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
hocam o fiyatlara peugeot 106 , golf mk2 mk3 belki zorlarsanız 4 bulabilirsiniz daha az masraflı araçlardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yağız
Vazgeç bu sevdadan. 2 kere sıfırdan araç topladım. Param da vardı zamanımda. Şimdi acıyorum hem paraya hem zamanıma :) Bmw bütçen yok ise sorunsuz araç iddia ediyorum bulamazsın. Bulsan bile yine sorun yaşayacaksın. Eğer sadece araç alacak kadar bütçen var ise direk piyasa arabalarına yöneleceksin. Piyasada bol olan parça sıkıntısı olmayan ustası olan araçlara. İlla eski kasa bmw istiyorum diyorsan aracı ne kadara alıyorsan onun yarısı ile aracın parası kadar olan bir parayı kenara koy. Sonra üzülürsün. Benden tavsiye sen istediğini yap :)
saol kral bunu degerlendırıcım megan 1 coupe ne dıyorsun

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Migel
saol kral bunu degerlendırıcım megan 1 coupe ne dıyorsun
Valla usta ben eski araçlarla olan sayfamı kapadım :) Araçları hafızamdan sildim ve unuttum :D Hep lüks fakat eski araçlara bindim ben 4 sene önceye kadar. Yine kaşınıp bu sefer 2006 manuel volvo s60r alacak iken ki kendisi 300 hp 400 tork birşeydir 3 ay bekleyip araç adamın söylediği gibi çıkmayınca profesörlüğe de atom fiziğine de lanet olsun diyip hiç yapmayacağımı düşündüğüm bir şey yaparak gittim sıfır araç aldım. Allahım bu nasıl bir rahatlıkmış. İnanır mısın kaputu açıp suyuna bile bakmıyorum. Suyu falan biterse yansın yapsınlar garantiden ne bileyim kasko halletsin falan :) Bana kimse 2-3 yaştan büyük araç aldıramaz artık. Sanayideki tanıdıkları unuttum haftasonlarım bana kaldı. Stres yok. Parça bulacağım diye 100 kişiyle gruplarda arkadaş olmak yok. Adamların suyuna gitmek yok. Al twingo bir tane bak keyfine. Üstü de açılıyor, Eşim aracı öğrensin diye almıştım. Kaybedeceğimiz parayı bilelim dedim :D Yapamadı manuel diye. Topladım az buçuk 2 senede 200 bin km bindim. Valla süper araç. Parçası ucuz şirin bişi. Gitmez ama az yakar. Meraklısı çoktur falan. Piyasası olmayan araba alma. Bütçen olunca alırsın iyisini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,791
Üyeler
164,562
Son üye
cayank34
Top Bottom