Neler Yeni

body fitness benim sonum olacak

zawgatron

80+
Kendimi kaslı maslı hayal ediyorum ve dopamin bağımlısıyım kendimi kaslı hayal edip her gün aynı videoları ve müzkleri dinliyorum tiktokta kaydettiğim videoları her gün en az 10 kere izliyorum şin kötü yanı şuan beslenme salık göt göbek dağılıyor yavaşta bir ara diyet yaptım iyiydi şuan güçlenme peşindeyim ağırlık dopaminine bağımlı oldum bakkaldan 10 tane 5 litrelik duba su alıp kendime acı çektiriyorum.Sette iken tükenişte mal mal gülesim geliyor joker gibi oluyorum her gün aynı şeyleri yapıyorum ama gelişme olsa tam olucak daha da saplantılı hale getirdim bu sporu ilaç aldım ama basacak birini bulamadım arada ağırlığıa vurasım geliyor .Birde kolları sıvıyorum şapka takıyorum olmypia havasına giriyorum sanki olmypia olcakmış gibi kolları sıvıyınca kollarımı daha büyük hissediyorum arada mal mal gülüyorum bir de .Hayvan gibi su içiyorum birde gün içinde minimum 6-7 kere tuvalete gidiyorum max 20 kere .Kilo daha geçen 85 di bi baktım 90 olmuşum bu sabah hayvanım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
hamza ilkaya
Dostum suyu abartmadan insan gibi 3-4 litre içip kendine sadece tavuk pilav yeşillik programı yaparak çok rahat kilo verebilirsin. ( haftada en az 4 kez salona gidiyorsan) Ben 1 ayda 15e yakın sağlıklı kilo vermiştim +kas kütlesi saymadım.

zawgatron

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum suyu abartmadan insan gibi 3-4 litre içip kendine sadece tavuk pilav yeşillik programı yaparak çok rahat kilo verebilirsin. ( haftada en az 4 kez salona gidiyorsan) Ben 1 ayda 15e yakın sağlıklı kilo vermiştim +kas kütlesi saymadım.
saplantı oldu bende yerimde duramıyorum hesap kitap yapmaktan da sıkıldım zaten her yediğimi tartıyordum gerçi fit fizik için mecburum da şuan tam tersi durumlar.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
kac yasindasin

Top Bottom