Neler Yeni

Boğaz şişmesi en hızlı nasıl geçer ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Alpaslan Çevikel
Beni daha önce böyle yatağa düşüren ne hastalık gördüm veya geçirdim hayatımda ilk defa böyle bir şeye yakalandım. 3 gün önce nereden geldiği belirsiz bir hastalığa yakalandım 3 gündür yatak döşek yatakta yatıyordum dün normale döndüm fakat bugün sabah kalktığımda boğaz şişmesi olduğunu fark ettim yemekleri yutkunurken acayip şekilde zorlanıyorum bunun için ne önerirsiniz ? Eczanelerde pastil falan varmış hafifletiyor diyorlar ne kadar doğru ?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,231
İsim
uwu
Beni daha önce böyle yatağa düşüren ne hastalık gördüm veya geçirdim hayatımda ilk defa böyle bir şeye yakalandım. 3 gün önce nereden geldiği belirsiz bir hastalığa yakalandım 3 gündür yatak döşek yatakta yatıyordum dün normale döndüm fakat bugün sabah kalktığımda boğaz şişmesi olduğunu fark ettim yemekleri yutkunurken acayip şekilde zorlanıyorum bunun için ne önerirsiniz ? Eczanelerde pastil falan varmış hafifletiyor diyorlar ne kadar doğru ?
Bnde de boğaz ağrısı var

VeloceRR

80+ Bronze
bir aydır bende de var geçmek bilmiyor lanet his bi düzeliyor tekrar eski haline geliyor...

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir aydır bende de var geçmek bilmiyor lanet his bi düzeliyor tekrar eski haline geliyor...
Bende böyle bir durum yok ama her yemek yedikten sonra boğazımda sanki bir şey takılmış gibi his oluşuyor boğazımı temizliyorum falan ama çaresi yok

VeloceRR

80+ Bronze
Bende böyle bir durum yok ama her yemek yedikten sonra boğazımda sanki bir şey takılmış gibi his oluşuyor boğazımı temizliyorum falan ama çaresi yok
a101 de felan da pastil satılıyor alıp kullanabilirsin, 1 haftaya felan düzelir

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bende 1.5 yıl önce grip oldum grip geçti fakat boğazımda bir şey varmış gibi sürekli boğazımı temizleme ihtiyacı oluyor. Ve temizlezsem sesim kısılıyor haliyle

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
950
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Sıcak ballı süt çok güzel yumuşatıyor boğazı

SendyGood

80+ Bronze
Pastil boğazınıza iyi gelecektir.Küp atom çayını da tavsiye ederim

Hyperr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Enes Öztürk
Hocam acile git serum takarlar tabanca gibi olursun.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Berkecan Ergin
Garip gelecek ama, önce andorex gargara alın. Gece uyumadan önce güzelce gargara yapın. Arkasından da ulaşabildiğiniz yere kadar batikon sürün boğazınıza. Sabah uyandığınızda ya geçmiş yada ciddi oranda azalmış olacak.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Alpaslan Çevikel
Hocam acile git serum takarlar tabanca gibi olursun.
Sadece boğaz şişmesi var bunun için bir şey yapacaklarını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garip gelecek ama, önce andorex gargara alın. Gece uyumadan önce güzelce gargara yapın. Arkasından da ulaşabildiğiniz yere kadar batikon sürün boğazınıza. Sabah uyandığınızda ya geçmiş yada ciddi oranda azalmış olacak.
Deneyeceğim işe yaramazsa zaten bir kaç güne geçer

Bende 1.5 yıl önce grip oldum grip geçti fakat boğazımda bir şey varmış gibi sürekli boğazımı temizleme ihtiyacı oluyor. Ve temizlezsem sesim kısılıyor haliyle
Bende de her yemek yedikten sonra oluyor temizlesem bile gitmiyor

enfeksiyonsa antibiyotiksiz geçmez bilesin
3 gündür antibiyotik kullanıyorum her şey geçti bu sabah boğaz şişmesi çıktı başıma

WhoCares

80+ Gold
Sadece boğaz şişmesi var bunun için bir şey yapacaklarını sanmıyorum

Deneyeceğim işe yaramazsa zaten bir kaç güne geçer

Bende de her yemek yedikten sonra oluyor temizlesem bile gitmiyor

3 gündür antibiyotik kullanıyorum her şey geçti bu sabah boğaz şişmesi çıktı başıma
antibiyotigi klamaks 1000mg mi yazdı yoksa :kekw: aynısı bendede oldu icubold c bide andorex kullandım geçti böyle bogazina kılçık takılmış gibi oluyor su felen içerken dimi

Top Bottom