olm bunu tekniği yok mu şimdi sağ elim pert mouse u hareket ettiremiyorum o dereceNasıl soru lan bu ? Pat küt yapıştır işte .
oynicam oynayamıyorumolm bunu tekniği yok mu şimdi sağ elim pert mouse u hareket ettiremiyorum o derece
Sanmam. Boks eldiveni gibi bir şey ile vurun.olm bunu tekniği yok mu şimdi sağ elim pert mouse u hareket ettiremiyorum o derece
Mesaj otomatik birleştirildi:
cs
oynicam oynayamıyorum
Eldivenin resmini atma şansın var mı? Ve bileğin mi ağrıyor yoksa parmakların mı?boks eldiveni ile vurdum
o zaman ya eldiven küçüktür eline yada eldiveni bilekten sıkmamışsındır bileğin ağrıyodurboks eldiveni ile vurdum
yada ellerin açık bir şekilde torabaya vurup parmaklarını ağrıtmışsındır bandaj taktınmıo zaman ya eldiven küçüktür eline yada eldiveni bilekten sıkmamışsındır bileğin ağrıyodur
Kanka bence o elden ele değişir. Elini acıttıysan bence ters bir hamle yapmışsındır bileğin mi ağrıyor elin mi ?biliyorum saçma ama
mesela sağ elin serçe-yüzük-orta parmakları ile mi vurmalıyım yoksa başparmak-işaret-orta mı
Eldivenin resmini atma şansın var mı? Ve bileğin mi ağrıyor yoksa parmakların mı?
parmaklarımı hareket ettiremiyorum bide dirseğin bileğin biraz arka tarafı acığıyor sol ellede vurdum ama o düzgün şimdiKanka bence o elden ele değişir. Elini acıttıysan bence ters bir hamle yapmışsındır bileğin mi ağrıyor elin mi ?
Kanka dikkatli olman lazım eline hasar vermeden ilk başta yavaş vuruyor gibi oturt elini ona göre kendini ayarlayabilirsin bence.burdaki eldivenPunchingball Standboxsack Punching Ball boks torbası Kum torbası Boxen, boks Antremanı : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Punchingball Standboxsack Punching Ball boks torbası Kum torbası Boxen, boks Antremanı : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
parmaklarımı hareket ettiremiyorum bide dirseğin bileğin biraz arka tarafı acığıyor sol ellede vurdum ama o düzgün şimdi
sabah domates kasası taşıdım pazardan belki ondandır şimdi aklıma geldi teşekkürler