Jack sparrow123
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Teke tekde sokakta falan en etkilisi aralarından hangisi?
Boks indirirTeke tekde sokakta falan en etkilisi aralarından hangisi?
dostum hangi dövüş sporunu yapıyorsan yap her dalın birbirinden farklı bir özelliği var ki farklı teknikleri de var. dövüş sporlarının hepsi dalın kendi tekniğini nasıl kendine entegre ettiğin ve tekniği kendin nasıl biçimlendirdiğin ile alakalı. yani kısacası ne yaparsan yap en iyisini yap gibi bir anlama geliyor bu. ama kendi subjektif yorumumu söyleyeyim boks en iyisi kendime göre.
Muay ThaiTeke tekde sokakta falan en etkilisi aralarından hangisi?
Dostum tabii ki en çok seyi yapabilen alıyor. Boksörlerin en az kural olan dövüş sahalarindan biri olan mma yapamamasının sebebi güreş vs bilmemeleri. Sokak kavgasına en çok benzeyen spor da mma. Bundan geriye geldikçe muay thai, kickboks ve boks geliyor sırasıyla. Muay thai sokak kavgasina en cok benzeyen spor dirsekler var tekmeler yumruklar vesaire. Ama tabii elit bir boksör başlangıç seviyesi muay thaiciyi indirir kesinlikle amac alaninda en iyilerden biri olmak
sokak kavgası artık pek yumruğa bakmıyor kavga edeceğin adam silah veyahut bıçak taşıyorsa "ehu ehu kanzi sen silah cekene kadar bayiltirim" gibi bir düşüncen olmasın ya da "ya kanka ben .... yapıyorum sokak kavgasında sen bana dokunana kadar seni yere sererim" gibi düşüncelere kapılma evet kendini savunmada işine yarar ama ne sokak ring gibi olur ne de dizi ve filimlerdeki gibi 1 e 5 kavga edebilirsin ama sorunun cevabına gelirsek muay thaidir bence birden fazla uzuv kullanılıyor sonuçtaTeke tekde sokakta falan en etkilisi aralarından hangisi?