Boncuk sniper önerisi

KrofeSSional

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
551
Boncuk atan sniper bakıyorum. Var mı böyle bir şey? Mesela 10 metre ileriden geçen birini boncuk sniper ile vurabilir miyim? Tabii ki de yoldan geçenleri vurmayacağım(Telefonunu çıkar göster diyenlere istisna olabilir.)
Var mı öyle bir silah?

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ak'f
Boncuk atan sniper bakıyorum. Var mı böyle bir şey? Mesela 10 metre ileriden geçen birini boncuk sniper ile vurabilir miyim? Tabii ki de yoldan geçenleri vurmayacağım(Telefonunu çıkar göster diyenlere istisna olabilir.)
Var mı öyle bir silah?
kanka googleye boncuklu sniper yaz beğendiğini al
bunların neredeyse hepsinin ömrü uzun değil zaten hevesini alırsın
al örnek olarak

Var mı öyle bir silah?
10Metre değil 30M felan gidiyor ama marka bilmiyorum

Var mı öyle bir silah?
Hocam boncuk atan sniperden kastınız sanırım airsoft airsoft sniperlere attığım linkten bakabilirsiniz şimdiden iyi eğlenceler.
Link : https://www.isgairsoft.com/airsoft-sniper

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,347
Üyeler
188,923
Son üye
chiefps
Geri