Neler Yeni

Yardım Bonus Genç kartıma taksit olmuyor

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Kartin limiti kac
Sen ne kadarlik urun alicaksin
Her sitr yapmiyor
Her banka her site ile yapmiyor
1500 lira limitli kart, 800 liralık ürün alıcam, Trendyolda şu an 1380'lik ürün denedim onda çıkıyor taksit ödeme seçeneklerinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de ek kart var garantinin o da yapmadı sitede.Kusura bakma Siteyle alakalı galiba.
Tamamdır hocam çok sağ ol

Trendyolda böyle çıkıyor, sitede olmuyor ama orda da alıcağım ürünün bedeni yok, saçma bir iş oldu şu an çok

Ekler

• 1666022869524.png
    1666022869524.png
    41.3 KB · Hit: 34

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
1500 lira limitli kart, 800 liralık ürün alıcam, Trendyolda şu an 1380'lik ürün denedim onda çıkıyor taksit ödeme seçeneklerinde

Tamamdır hocam çok sağ ol

Trendyolda böyle çıkıyor, sitede olmuyor ama orda da alıcağım ürünün bedeni yok, saçma bir iş oldu şu an çok
Başka kart varsa ondan al Garanti çıkmıyo orda taksit. Bonus flaşda bazı kampanyalara katılamıyo genç kartlar.Saçma bir iş

Başka kart varsa ondan al Garanti çıkmıyo orda taksit. Bonus flaşda bazı kampanyalara katılamıyo genç kartlar.Saçma bir iş
Ya da ürünü al tek çekim Garanti bbva mobil bankacılıkdan taksit böldürmeye çalış belki olur.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Tamamdır arkadaşlar çok sağ olun

Ya da ürünü al tek çekim Garanti bbva mobil bankacılıkdan taksit böldürmeye çalış belki olur.
Müşteri hizmetlerine sordum dediğini anlaşmalı değilse uygulamadan da olmaz dediler, çok saçma bir iş yapmışlar cidden

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Tamamdır arkadaşlar çok sağ olun

Müşteri hizmetlerine sordum dediğini anlaşmalı değilse uygulamadan da olmaz dediler, çok saçma bir iş yapmışlar cidden
Waww garip.Hayırlısı olsun ozaman

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,160
Üyeler
159,457
Son üye
kaluscusan