M.berkay 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 81 Reaksiyon skoru 12 21 Eylül 2020 #1 x=(A+B')*(AB'+C)*C şeklinde bir sorum var ancak boolean ile sadeleştirilip şemasını çizemedim.
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 Reaksiyon skoru 20,609 21 Eylül 2020 #2 M.berkay yazmış: x=(A+B')*(AB'+C)*C şeklinde bir sorum var ancak boolean ile sadeleştirilip şemasını çizemedim. Devamı için tıklayın... Boolean cebiri de neymiş? Üniversite müfredatında var. Elektrik ile ilgili.
M.berkay yazmış: x=(A+B')*(AB'+C)*C şeklinde bir sorum var ancak boolean ile sadeleştirilip şemasını çizemedim. Devamı için tıklayın... Boolean cebiri de neymiş? Üniversite müfredatında var. Elektrik ile ilgili.
M.berkay 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 81 Reaksiyon skoru 12 21 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 zaten üniversite öğrencisiyim mekatronik okuyorum elektrikle ilgili bişey olduğu da biliyorum dersimin bir sorusu bulamadığım için buraya yazdım cevap yazmış olmak için boş şeyler yazmayın lütfen. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Eylül 2020 Emirhandkee yazmış: Boolean cebiri de neymiş? Üniversite müfredatında var. Elektrik ile ilgili. Devamı için tıklayın...
zaten üniversite öğrencisiyim mekatronik okuyorum elektrikle ilgili bişey olduğu da biliyorum dersimin bir sorusu bulamadığım için buraya yazdım cevap yazmış olmak için boş şeyler yazmayın lütfen. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Eylül 2020 Emirhandkee yazmış: Boolean cebiri de neymiş? Üniversite müfredatında var. Elektrik ile ilgili. Devamı için tıklayın...