Boompods İndirimleri

IMG_2873.webp

Ürün geldi boyutu böyle

ben hayatımda bu kadar rezıl bır ürün görmedim buna kulaklık diyerek satan amazona mı saydırmak lazım yoksa bu ürünlerin kalitesi hakkında haberi bile olmadan konu acan kullanıcıyamı kızmak lazım . ürünü alsım gelen ürüne bakınca basımdan assagıkaynar su döküldü resmen . a101 deki piranha kulaklılar sanırım daha iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rezalet ürünü ücretsiz de iade edemiyoruz

konuyu açan bir kişi urunu sipariş edip deneyimleyip konu açarsa hoparlorun h sini bulamazsın
bir ürünün marka model olarak bilgin yoksa her ürünü sıcak fırsat diye paylasamazzısn o zman a101 şok bim e gelen ürünleri her hafta sıcak fırsatta paylasalım

ben hopörleri aldım. Ses yüksekliği düşük. 200 lira üstü verilmez bence. Kamp için aldım işimi görüyor. Telefon sesi ile aynı en yüksekte öyle diyim

ben hopörleri aldım. Ses yüksekliği düşük. 200 lira üstü verilmez bence. Kamp için aldım işimi görüyor. Telefon sesi ile aynı en yüksekte öyle diyim
hoparlorun ozellıgı su gecirmez olması galiba o para anca oyle verilir ben denemedim tabii su gecirmiyorsa

bir ürünün marka model olarak bilgin yoksa her ürünü sıcak fırsat diye paylasamazzısn o zman a101 şok bim e gelen ürünleri her hafta sıcak fırsatta paylasalım
sıcak fırsatlarda konu nasıl açılıyor bilmiyorsunuz sanırım milyon takipçili telegram gruplarına indirim düştüğü an ürünün stoğu biter alıp deneyip paylaş bakalım görelim hiç birimiz kar etmiyoruz linkten para kazanma v.s yasak zaten birilerine yararlı olmaya çalışıyoruz sıcak fırsatlarda açtığın 1 tane konu yok o yüzden yorum yapma istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,688
Üyeler
201,279
Son üye
Burakzzz

Geri