ses nasıl
şarjı yok hocam bakamadım dahases nasıl
rezalet ürünü ücretsiz de iade edemiyoruzses nasıl
konuyu açan bir kişi urunu sipariş edip deneyimleyip konu açarsa hoparlorun h sini bulamazsınbu ürünlerin kalitesi hakkında haberi bile olmadan konu acan kullanıcıyamı kızmak lazım
bir ürünün marka model olarak bilgin yoksa her ürünü sıcak fırsat diye paylasamazzısn o zman a101 şok bim e gelen ürünleri her hafta sıcak fırsatta paylasalımkonuyu açan bir kişi urunu sipariş edip deneyimleyip konu açarsa hoparlorun h sini bulamazsın
sen bu kafayla sıcak fırsatlar kategorisine girme bencebir ürünün marka model olarak bilgin yoksa her ürünü sıcak fırsat diye paylasamazzısn o zman a101 şok bim e gelen ürünleri her hafta sıcak fırsatta paylasalım
hoparlorun ozellıgı su gecirmez olması galiba o para anca oyle verilir ben denemedim tabii su gecirmiyorsaben hopörleri aldım. Ses yüksekliği düşük. 200 lira üstü verilmez bence. Kamp için aldım işimi görüyor. Telefon sesi ile aynı en yüksekte öyle diyim
sıcak fırsatlarda konu nasıl açılıyor bilmiyorsunuz sanırım milyon takipçili telegram gruplarına indirim düştüğü an ürünün stoğu biter alıp deneyip paylaş bakalım görelim hiç birimiz kar etmiyoruz linkten para kazanma v.s yasak zaten birilerine yararlı olmaya çalışıyoruz sıcak fırsatlarda açtığın 1 tane konu yok o yüzden yorum yapma istersenbir ürünün marka model olarak bilgin yoksa her ürünü sıcak fırsat diye paylasamazzısn o zman a101 şok bim e gelen ürünleri her hafta sıcak fırsatta paylasalım