feitansensei
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- berk mutlu
son 1 haftadir bilgisayarımı sistemi kapattan kapatamıyorum kapanıyor sonra yeniden yeniden açılıyordu sadece cmdden shutdown -s -f -t x komutu ile kapatabiliyordum virusmu varmi diye tarama yaptim ve bir çok yol denedim düzeltemem dün çok sinir oldum en sonunda formatla çözmek istedim format atarken disklerimi silemiyordum tusun üstüne basilmiyordu kapaliydi sadece bicimlendir vardı bu sorunun çözümününede baktığımda cmdden disktask ile silme vardi bunu yaptım sonra sayfayi yeniledim diskler temizlenmisti ama bu seferde ileri tusuna basilmiyordu sayfayi tekrardan yeniledim bu seferde diskler yok oldu (sürücüyü kurulacak disk yok tarzi bi hata verdi) bende bilgisayari kapadım yeniden açmak istedim istediğimde de boot device not found hatası almaya başladım herseye baktim f10 boot kismindan 1. sanddiskim seciliydi baska baska ayarlar denedim boot sisteminde olmadı bi arkadas hdd veya m2ssd yanmış bozulmus bir sorun olabilir dedi f2 menusunden kontrol yapmami istedi yaptim 2 diskimdede geçti yazıyordu sorun çözümü olarak ne yapabilirim?