Neler Yeni

Borsa için laptop önerisi

Jakayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
brk
Bütçe
35000
Arkadaşlar şu modellerden hangisi kaliteli bir modeldir hem donanım hemde fiziki açıdan uzun süre götürebilecek bir bilgisayardır.

seyfx

80+ Bronze
önerim bataryası en uzun gidecek olanı alman zaten kullandığımız metatrader trading view gibi programlar çok yüksek işlemci gücü isteyen programlar değil , kendim m2 macbook pro kullanıyorum tavsiye ederim. Çoğu zaman 1 şarjla tüm seansı fazlasıyla çıkarıyorum. Tek dezavantaj ekran küçük

Jakayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
brk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önerim bataryası en uzun gidecek olanı alman zaten kullandığımız metatrader trading view gibi programlar çok yüksek işlemci gücü isteyen programlar değil , kendim m2 macbook pro kullanıyorum tavsiye ederim. Çoğu zaman 1 şarjla tüm seansı fazlasıyla çıkarıyorum. Tek dezavantaj ekran küçük
Ama yine de işlemci açısından iyi olması lazım çünkü biraz uzun süre kullanmalıyım o yüzden öneri istedim hızlı olması lazım biraz çünkü çok fazla sekme açarım

seyfx

80+ Bronze
Ama yine de işlemci açısından iyi olması lazım çünkü biraz uzun süre kullanmalıyım o yüzden öneri istedim hızlı olması lazım biraz çünkü çok fazla sekme açarım
U serisi işlemcili bir laptop bile yeterli oluyor daha önceden thinkpadin i7 10. nesil u serisi işlemcili bir bilgisayarını kullanıyordum ve kasma donma vs gibi bir sorun hiç yaşamadım.

Jakayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
brk
U serisi işlemcili bir laptop bile yeterli oluyor daha önceden thinkpadin i7 10. nesil u serisi işlemcili bir bilgisayarını kullanıyordum ve kasma donma vs gibi bir sorun hiç yaşamadım.
U serisinin bi üstü h serisi mi ve şunu da sormak istiyorum intel xe geaphics mi yorsa iris mi daha iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Göktuğ Farımaz
i7 vb yerine yeni mobil işlemcili laptoplardan alırsanız hem daha sessiz hem daha uzun süre şarjı gider

Jakayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
brk
i7 vb yerine yeni mobil işlemcili laptoplardan alırsanız hem daha sessiz hem daha uzun süre şarjı gider
Şarj ve ses konusunda sıkıntım yok bana sadece hızlı kasma sorunu olmayan uzun süre kullanabileceğim model lazım yani ilerleyen zamanlarda teknolojisi fazla geride kalmayacak şekilde

Jakayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
brk
H en çok güç harcayan güçlü serisi U en az güç harcayan güçsüz seri
Anladım çok fazla anlamıyorum serilerinden o yüzden sordum ama dediğim gibi borsa bile olsa yinede güçlü bir işlemci işimi daha iyi görür bu söylediğim özelliklerde bana önerebileceğin bir model var mı yoksa yukarıdaki söylemiş olduğum laptoplardan birisini mi önerirsin nitekim ekran kartlarını da çok anlamıyorum onlarda kafamı kurcalayan donanım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,491
Üyeler
166,006
Son üye
kaurabey
Top Bottom