Neler Yeni

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Tekin Ayber
arada gir bence mesela vişneyi 50 den aldım 150 leri gördü 1 ayda felan
Grafiğine şimdi bakıyorum zaten, güzel kar bırakmış gerçekten de :) Ama her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, ben alıştığım bildiğim yöntemler ile ve güvendiğim hisselere sadece yatırım yapıyorum. Güvenemediğim hisselere genelde girmiyorum, büyük risk ile çok kar yerine az risk alıp az kar hedefliyorum :)

redlove

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
.
hepsi uçtu nasıl sıkıntı oldu

Balsu Gıda San. ve Tic. A.Ş. -​

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş. -​

Enda Enerji Holding A.Ş. -​

Birleşim Grup Enerji Yatırımları A.Ş. -​

son 6 hissenin 4 ü bunlar ve hepsi ağır - de

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,414
İsim
Draq123
Grafiğine şimdi bakıyorum zaten, güzel kar bırakmış gerçekten de :) Ama her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, ben alıştığım bildiğim yöntemler ile ve güvendiğim hisselere sadece yatırım yapıyorum. Güvenemediğim hisselere genelde girmiyorum, büyük risk ile çok kar yerine az risk alıp az kar hedefliyorum :)
aselsana o kadar para atıp 1 günde çekmek nasıl az risk oluyor :kekw:

redlove

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
.
Hocam ben altın alıyorum, borsaya para atmak konusunda kararsızım, bazen diyorum aselsan gibi hisseler alıp kenara mı koysam diye ama altının altında kalır mı vs kumar mıdır diye düşünüyorum. sizin yorumunuz nedir acaba

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Tekin Ayber

Baktığım kadarı ile doğru :(

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,414
İsim
Draq123

1742754337009.png

balsu dışında hepsi var
vişne 220 artı destek fak 130 artı enda felanda 20 düşmüştü düşse nolur canı sağolsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide ful düşenleri alıp artan 3 üne para atmaman senin şansızlığın olmuş

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Tekin Ayber
Hocam ben altın alıyorum, borsaya para atmak konusunda kararsızım, bazen diyorum aselsan gibi hisseler alıp kenara mı koysam diye ama altının altında kalır mı vs kumar mıdır diye düşünüyorum. sizin yorumunuz nedir acabaç
Sana bi şey diyeyim mi :( Bu devirde altın da alsan, borsada da kalsan hepsinde bir haram pay var, evet gerçek bu, hatta TL de bile kalsan ben emin değilim yani HELAL mi HARAM mı diye çünkü TL faiz ile dengelenmeye çalışılıyor, döviz desen ne olduğunu bilemezsin, altın borsası da zaten neye göre belirleniyor emin olamayız... Bari emin olduğumuz ve zararı en aza indirebileceğimiz ne varsa artık... Ben de dedim napayım, en iyisi borsa öğreneyim dedim. Uzun hikaye aslında, yüzeysel anlattım, kusura bakma...

redlove

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
.
Alıntıyı görüntüle
balsu dışında hepsi var
vişne 220 artı destek fak 130 artı enda felanda 20 düşmüştü düşse nolur canı sağolsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide ful düşenleri alıp artan 3 üne para atmaman senin şansızlığın olmuş
yok ben almadım, bundan 1 yıl önce alıyordum ama sonradan bozmaya başladı her gün yeni hisse ilk işlem günü -10 açmaya başladığından beri almadım.

redlove

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
.
Sana bi şey diyeyim mi :( Bu devirde altın da alsan, borsada da kalsan hepsinde bir haram pay var, evet gerçek bu, hatta TL de bile kalsan ben emin değilim yani HELAL mi HARAM mı diye çünkü TL faiz ile dengelenmeye çalışılıyor, döviz desen ne olduğunu bilemezsin, altın borsası da zaten neye göre belirleniyor emin olamayız... Bari emin olduğumuz ve zararı en aza indirebileceğimiz ne varsa artık... Ben de dedim napayım, en iyisi borsa öğreneyim dedim. Uzun hikaye aslında, yüzeysel anlattım, kusura bakma...
ziraat bankasının bir programı var atıyorum 100.000tl yi 1 yıl önce Altın,dolar, mevduat faizi, veya istediğin hisse üzerinden getiri hesaplaması programı, altın dolar ve faiz arasından en iyisi açık ara altın olarak gözüküyor, borsada ise 10 hisseden 2, 3 tanesi altının üzerinde getiri sağlamış durum böyle olunca dedim altından başka bişey almayım bari diye.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,414
İsim
Draq123
yok ben almadım, bundan 1 yıl önce alıyordum ama sonradan bozmaya başladı her gün yeni hisse ilk işlem günü -10 açmaya başladığından beri almadım.
yüzde 220 kar bıraktı vişne desteğe az atmıştım oda 120 bulls oda 40 yaptı diğerleri 36 ile 14 ve 20 civarı düşmüş karı nasıl götürsün :)

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Tekin Ayber
ziraat bankasının bir programı var atıyorum 100.000tl yi 1 yıl önce Altın,dolar, mevduat faizi, veya istediğin hisse üzerinden getiri hesaplaması programı, altın dolar ve faiz arasından en iyisi açık ara altın olarak gözüküyor, borsada ise 10 hisseden 2, 3 tanesi altının üzerinde getiri sağlamış durum böyle olunca dedim altından başka bişey almayım bari diye.
Borsa çok bilgi ve analiz yeteneği gerektirir, borsada hisselerde kar öyle hesaplanmaz, esas olan dipten alıp satabildiğin kadar yüksekten satmaktır ve işin hesaplama kısmına matematik girer, matematik, istatistik bu işin olmazsa olmazıdır, herkes yapamaz. Ordaki hesaplama yüzeysel, basit hesaptır, borsa daha farklı çalışır. Ama uzun vade yatımları için al unut taktiği uygulayanlar da var. Borsa dediğim gibi işin en çetrefilli ama en kazançlı yeridir, aynı zamanda da en riskli yeri...

Top Bottom